вівторок, 15 грудня 2020 р.

Молодчинка, Кіра! Вітаємо з перемогою!

 У Чернігові за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Національної спілки композиторів України відбувся 4-й Всеукраїнський, дистанційний конкурс-фестиваль «Український ART клондайк» творчих дітей та молоді від 5-25 років, аматорів і професіоналів 26+.

Кваліфіковані члени журі оцінювали виступи конкурсантів, які змагалися у  вокальному, інструментальному, хореографічному, образотворче мистецтво, цирковому, розмовному жанрах , народні майстри та інші.

Серед розмаїття номерів дітей у віковій категорії 5-8 років, які виступали в інструментальному жанрі, журі визнало найкращим виступ юної акордеоністки з Токмака Кіри Дикси. 




Вона посіла перше місце на  Всеукраїнському конкурсі-фестивалі і була нагороджена золотою медаллю, Дипломом і Сертифікатом на 50 євро.

-          Вітаю мою маленьку акордеоністку з першим  місцем! Молодчинка! Бажаю натхнення, наполегливості, любові до музики та подальших перемог!, - першою привітала Кіру Диксу її викладачка Світлана Утєнкова, яка була нагороджена Подякою за професійну підготовку своєї учениці до Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Український ART клондайк».



Людмила АРМАН