вівторок, 3 вересня 2019 р.

Фоторепортаж зі школи №1. Здрастуй, школо! Ненька-Україна нас вітає всіх зі святом Знань.

Відремонтована під час літніх канікул і святково прикрашена ЗОШ №1 другого вересня  відчинила двері для нового 2019 - 2020 навчального року .
В цей день тут вітали  і радо приймали  у велику дружню шкільну родину новачків-першокласників, яких на святкову шкільну лінійку вивели перші вчительки Тетяна Оліщук ( 1-А клас), Тетяна Аркавенко ( 1-Б клас), Еліна Поліщук ( 1-В клас).




Зі словом привітання звернулася до дітей, батьків та вчителів директор школи Валентина Жадан. Звертаючись до першокласників Валентина Іванівна  зазначила:
-  Ми приймаємо вас у нашу шкільну родину  і зробимо все, щоб ви пишалися тим, що ви учні саме нашої першої  школи, яка посіла третє місце в рейтингу шкіл Запорізької області за підсумками ЗНО та пишається своїми учнями і випускниками.





Директор школи також вручила Дипломи, Грамоти Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації та Подяки Ярославу Галаку, Дарині Гловацькій, Євгенії Кузік, Діані Чернявській, Тамарі Ронжин, Софії Плаксіній, які посіли призові місця у Всеукраїнських та обласних конкурсах учнівської молоді.  
У продовження свята 11-класники привітали першокласників і вручили їм на згадку подарунки. А  Королева Знань ( цю роль виконувала Софія Вітер) , яка завітала на урочисте свято, передала їм свій символічний ключ. 







Право подати перший дзвоник у новому навчальному році було надане першокласникам Амалії Новаковській та Харлампію Кюрджиєву, 11-класникам Карині Живокоренцевій та Денису Єрошенко.






Після цієї хвилюючої і зворушливої миті учні парами у супроводі своїх класних керівників, під оплески батьків і дорослих, пройшли до рідної школи. Першокласники – на свій перший шкільний урок.
Новий, 2019 - 2020, навчальний рік, офіційно відкрито!
Людмила Арман,
фото автора
Шановні вчителі та ветерани освітянської ниви, школярі та студенти, батьки! Колектив медіа-центру «Газета «Таврія» щиросердно вітає усіх Вас  з початком нового навчального року, з чудовим святом – Днем знань!
Ми бажаємо нашим учням успіхів на нелегкій дорозі Країни Знань, бажаємо бути допитливими, наполегливими в отриманні нових знань. Батькам школярів та студентів хочемо побажати мудрості та терпіння. А вчителям - нехай високе покликання і життєва мудрість додає вам наснаги у вашій благородній місії навчати і виховувати нове покоління токмачан, громадян України!