четвер, 16 квітня 2020 р.

У Токмацькій лікарні закінчилися ремонтні роботи системи резервного енергозабезпечення медзакладу

Тривають роботи з  підготовки Токмацької багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування до можливого спалаху епідемії коронавірусної інфекції.
Сьогодні закінчилися ремонтні та налагоджувальні роботи дизель-генераторної установки резервного живлення, яка вкрай необхідна медичному закладу. 
Агрегат призначений для екстреного (в разі аварійного відключення світла) відновлення електроенергії корпусів лікарні, а саме - акушерського та реанімаційного відділень. Фахівці встановили сучасну систему автоматичного управління мікропроцесором, які забезпечать автоматичні і примусові запуски і зупинку дизель-генератора, захист від екстремальних температур, синхронізацію пристроїв з мережею.


Фото Світлани Уманської
- Надалі планується установка цифрового виносного пульта управління дизель-генератором на диспетчерський пульт. Така функція дуже зручна для експлуатації  персоналу, який не завжди вирішить проблему екстреного відновлення подачі електроенергіі. Зараз  всі роботи по відновленню пристрою завершені, тому в разі аварійного відключення медичного закладу від енергопостачання електроенергію буде подавати резервне джерело.
Разом з директором Токмацької багатопрофільної  лікарні інтенсивного лікування  Віталієм  Пасевіним особисто перевірили готовність дизеля до експлуатації, - розповів міський голова Токмака Ігор Котелевський.
Світлана УМАНСЬКА,
фото авторки