понеділок, 20 квітня 2020 р.

Стомлена карантином земля не чекає, кличе аграріїв у поле.


 Не зважаючи на запровадження карантину аграрії Токмацького району  активно проводять  комплекс весняно-польових робіт, посіяли та продовжують сіяти ранні зернові.
Також проводяться роботи по закриттю вологи та підготовки площ під посів пізніх культур.
Минулого тижня, коли мешканці Токмаччини  готувалися  до свята Великодня,  аграрії працювали у полі. Вони знають, що Землю, як і примхливу жінку, не можна залишати без уваги навіть на карантині. Бо Земля, як і жінка, не пробачає неповаги, недбалого ставлення, неробства і нещирості.
У ці дні також кипить робота на полях  навчальних господарств Центру професійно - технічної освіти, де
 працюють : два Сергія - Рицький та Ситнік, два Руслана - Додін та Богряшов, Микола Дудка, Василь Пушкарьов. Поряд з ними  -  Неля Ставицька, яка радо допомагає, підтримує, керує і , як і справжня жінка, контролює процес посіву ярих зернових.



- Особиста відданість загальній справі - це успіх усієї команди Центру професійно- технічної освіти.  Сподіваємося, що відданість нашої команди улюбленій справі восени буде мати успіх, принаймні колектив ЦПТО у ці дні робить для цього все можливе, - розповіла заступник директора Центру професійно-технічної освіти Наталія Федорченко.