вівторок, 22 вересня 2020 р.

Знайомтесь з СВК «МИРНИЙ». Як живе і працює одне з кращих підприємств району.

Результат роботи СВК «МИРНИЙ» вимірюється багатьма показниками. Це і економічна продуктивність діяльності, і задоволення пайщиків, і соціальна значимість підприємства для території, і здатність протистояти всім проблемам та викликам сучасності. Хочу ознайомити Вас з методами роботи колективу СВК «МИРНИЙ» та як підприємству вдається тримати високі показники якості в роботі.

Керівник СВК "Мирний" Володимир Хижук


СВК «МИРНИЙ» налічує більше 60 років безцінної історії та досвіду сільських трудівників. Історія господарства розпочалась з 1958 року, на базі трьох господарств було створене багатогалузеве господарство-колгосп «Мир». Першим його керівником став Капустянський Леонід Якович. Господарство було нагороджено високими урядовими нагородами того часу. Підприємство із самого заснування мало традиції самовідданої праці колективу і керівників. У 2000 році головою правління СВК «Мирний» було обрано Савченка Миколу Володимировича. Йому вдалося вивести підприємство з кризи, підняти виробництво, отримувати високі врожаї. Про СВК «Мирний» як про одне з найуспішніших підприємств заговорили не лише в районі, а й в області. Праця Миколи Савченка була удостоєна високих державних нагород.

Сучасний СВК «Мирний» - це більше 3-х тисяч га оброблювальної площі, близько 100 працівників та 5 основних видів діяльності - рослинництво, тваринництво, виробництво паливних брикетів, виноградарство, водопостачання.

Далі буде…