понеділок, 2 вересня 2019 р.

Фоторепортаж з Центру ПТО. Затишно, весело, по-родинному!


Пройшло свято - День знань – у Токмаку, у Центрі професійно-технічної освіти
На  святково вбраному подвір`ї навчального закладу було людно, та це і не дивно. Тут урочисто зустрічали першокурсників, вітали старшокурсників, викладачів і майстрів виробничого навчання, для яких розпочався новий навчальний рік. Радість свята також розділили батьки і рідні першо- і старшокурсників, випускники минулих років, ветерани праці.
Заступник директора ЦПТО Наталія Федорченко привітала дружню родину навчального закладу профтехосвіти, бажаючи учням успіхів у здобутті вибраної робітничої професії, а викладачам – терпіння,  творчого натхнення у вихованні і навчанні учнів.




- Нехай цей навчальний рік буде багатий на нові творчі здобутки! – зазначила Наталія Валентинівна.
Вона  також вручила  Грамоти і Подяки майбутнім  кухарям-кондитерам, які відзначилися під час літньої виробничої практики, а також нагородила   сумлінних і талановитих учнів Центру ПТО та їх батьків.









Групи першокурсників ( кухарі, кравці, зварники) отримали подарункові дипломи (щоб розуміли до чого їм прагнути) та подарункові сувеніри.


На  знак подяки за батьківську турботу і підтримку, учні танцювали зворушливий танок зі своїми батьками та наставниками.


А  продемонстрована колекція одягу з українськими мотивами надихнула першокурсниць за професією «кравець» на навчання та творчість.
 




Після дзвоника, що сповістив про початок нового навчального року, учні Центру ПТО разом з викладачами пройшли під символічною аркою знань на перший свій урок у новому навчальному році.
Михайло АРМАН,
Людмила АРМАН,фото
Іще  фото далі: