вівторок, 14 квітня 2020 р.

Ну ні фіга! Трасу Василівка - Токмак- Бердянськ ремонтують навіть вночі


У Запорізькій області триває ремонт траси державного значення Василівка-Токмак - Бердянськ-одночасно на двох великих ділянках.
 Про це під час прес-конференції повідомив голова Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Андрій Івко.
 Як ми вже повідомляли,  будівельні роботи виконуються одночасно на двох ділянках дороги – у Василівському та Токмацькому районах (ділянка 7-55 км), а також на території Приморського району (ділянка 89-112 км).
 Ремонт траси Василівка-Бердянськ на ділянці км 7+000 – км 55 + 082 (всього – 48,01 кілометр) з 27 лютого виконує турецька компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл». Загальна вартість будівельних робіт з капітального ремонту цього відрізка дороги-643,4 мільйона гривень.
 У Приморському районі на другій ділянці протяжністю 22,5 кілометрів працює компанія «Автомагістраль-Південь. Загальна вартість будівельних робіт з капітального ремонту цього відрізка дороги - 344 мільйони гривень.
 За словами Голови Служби автомобільних доріг у Запорізькій області, найближчим часом будуть підписані договори на ремонт двох ще невідремонтованих ділянок траси. Таким чином. після проведення роботи на всіх чотирьох ділянках траси буде відремонтовано близько 130 кілометрів дороги.
 Аби впоратися із завданням  ремонт траси виконують цілодобово.


 
Нічний ремонт бердянської траси. Фото Служби автомобільних доріг
- Такий досвід нам дала робота з оновлення траси на Маріуполь. Тепер цей досвід Ми переклали і на роботи по Бердянській трасі. Нам необхідно виконати максимально багато до початку курортного сезону. Ми все робимо для цього, - розповів Андрій Івко.