середу, 8 квітня 2020 р.

Токмачанам в`їзд заборонено


Мешканцям Токмаччини погостювати у родичів у Запоріжжі, Бердянську і Мелітополі тепер не вийде – ці міста оголошені карантинними зонами.  

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про оголошення Мелітополя, Запоріжжя та Бердянська карантинними зонами. На в'їздах в ці міста Запорізької області будуть встановлені контрольно-пропускні пости.
У Запоріжжя, Бердянськ і Мелітополь тепер  дозволено в'їзд тим, хто в них  зареєстрований і (або) проживає.
Також до в'їзду дозволені вантажні автомобілі з продуктами, будматеріалами, сільгосптоварами, продуктами першої необхідності, промисловими товарами. Дозволяється приїжджати і перебувати в місті транспорту підприємств і організацій, що забезпечують життєдіяльність цих міст, фізичних осіб, які працюють на об'єктах життєзабезпечення населених пунктів карантинної зони і які проживають за її межами.
Також через Запоріжжя, Бердянськ і Мелітополь можна буде проїжджати транзитом без права зупинки в місті.
В тему. Як повідомив Запорізький обласний лабораторний центр, станом на ранок 8 квітня  в області зареєстровано 45 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 (1 – за останню добу)  -  м. Запоріжжя – 13,  м. Бердянськ – 1, м. Мелітополь – 21, Мелітопольський район –8, Запорізькій район - 2.