середа, 20 січня 2021 р.

Без Токмацької. У Запорізькій області утворено п’ять райдержадміністрацій

 Сьогодні, 20 січня, під головуванням керівника апарату Запорізької обласної державної адміністрації Зінаїди Бойко відбулася онлайн нарада з питань реорганізації та утворення п’яти районних державних адміністрацій.




Як повідомив Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю запорізької облдержадміністрації, на порядку денному наради - юридичні, кадрові, організаційні, фінансові, майнові та інші аспекти припинення повноважень адміністрацій районів Запорізької області, що ліквідовані, передача їх прав та зобов'язань новоутвореним райдержадміністраціям.

За результатами наради було прийнято рішення про продовження проведення подібних онлайн заходів, де буде обговорюватися поточна робота з реорганізації та визначатися шляхи розв’язання можливих проблемних питань. 

Нагадаємо, що у Запорізькій області ліквідовано 20 ( серед них і Токмацький район) та створено 5 районів. Це Бердянський, Василівський, Запорізький, Мелітопольський та Пологівський ( сюди увійшов токмацький район).  Наразі утворено комісії з реорганізації адміністрацій ліквідованих районів.