субота, 22 лютого 2020 р.

У школі №4 цікавий урок провели … рятувальники


З метою навчання молодого покоління правилам безпеки, токмацькі рятувальники постійно організовують цікаві заходи для школярів. Цими днями  вогнеборці Токмацького міськрайонного сектору завітали до учнів Токмацької ЗОШ І-ІІ ступенів № 4.
Рятувальники розповіли школярам про основні правила безпеки життєдіяльності. 
На прикладах пояснили, як уникнути пожежі у побуті та що робити, коли надзвичайна подія уже сталася. Також поінформували про причини виникнення та наслідки пожеж, нагадали правила пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватись у побуті, на вулиці, у громадських місцях та під час відпочинку на природі, а також про те, як діяти при виявленні підозрілих предметів чи застарілих боєприпасів.
Співробітники служби порятунки також пояснили школярам, які правильні дії при пожежі і як користуватися вогнегасниками, розповіли  багато іншої цікавої та корисної інформації.
Наприкінці заходу всі охочі задавали рятувальникам безліч питань, які їх цікавили. Школярам працівники Служби порятунку побажали легкого та цікавого навчального року, та, звісно ж, нагадали правила, дотримуючись яких життя буде безпечним і перебуваючи в школі, і вдома.

Токмацький МРС ГУ ДСНС України у Запорізькій області