субота, 23 січня 2021 р.

Оце так успіх!

 Усі три команди юних шахістів з Токмака посіли другі місця  у змаганнях дитячо-юнацької Всеукраїнської онлайн ліги з шахів і піднялися на одну сходинку вище!

Фото ілюстративне з вільного доступу інтернету


Команда Токмак 3.0. Супер! У такій складній компанії так «вистрілити»! Набили очки  своїй команді Андрій Крюков і Маргарита Власенко. У підсумку в загальному заліку вони посіли 5 та 6 місце відповідно, а ще команді принесли залікові очки Денис Дубина, Варя Горенко і Евеліна Литовченко!

Команда Токмак 2.0. Грали впевнено і стабільно. Залікові очки в копілку команди принесли Владислав Лук'яненко (4 місце в загальному заліку), Юрій Корнияшик, Закладний Ілля, Євген Удод, Халамівський Михайло. Так потужно вирубити таку сильну лігу! Ура!

Команда Токмак 1.0. Так само впевнено грали  у своїй лізі. Двигуном команди став Станіслав Берлізов (4 місце в загальному заліку). Стабільно зіграли і принесли залікові очки Назар Мікша, Кирило Завтура, Олександр Ряхін, Данило Маляр. Ура втретє!

- В неділю знову онлайн-турніри. Старші зіграють в матчі проти білорусів і українських команд, середні в всеукраїнському турнірі за швейцарською системою, молодші в командному всеукраїнському турнірі. Буде цікаво! – розповів тренер з шахів Токмацької ДЮСШ  Олексій Дружинець.