пʼятницю, 6 серпня 2021 р.

У межах проекту «Велике Будівництво» розпочато ремонт дороги Токмак – Оріхів.

 На замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області розпочато поточний середній ремонт територіальної автомобільної дороги державного значення Т-04-08 Павлоград - Васильківка - Новомиколаївка - Оріхів - Токмак. Ремонт буде виконано на ділянці км 140+208 - км 169+671.  Це відстань у 29,5 км, що пролягає від міста Токмак до національної автодороги Н-08 Запоріжжя – Маріуполь.


Вирішенням питання щодо ремонту даної ділянки траси активно займався народний депутат України Павло Мельник.

Хочу зазначити, що мною ще в минулому році був поданий депутатський запит, в якому наголошено на необхідності ремонту дороги. У відповіді на запит зазначено, що дорогу на Оріхів буде внесено до відповідного плану ремонтів на 2021 рік. – розповів народний депутат Павло Мельник.

Підрядник вже виконав фрезерування старого дорожнього покриття на відстані близько 7 кілометрів, проводить роботи з видалення порослі та ремонту узбіч.

На період виконання робіт можливі тимчасові обмеження руху транспорту. Тому, Служба автомобільних доріг у Запорізькій області закликає водіїв транспортних засобів бути уважними на дорозі, виконувати вимоги тимчасових знаків та не створювати перешкод для виконавців ремонтних робіт, а також інших учасників дорожнього руху.