суботу, 23 березня 2019 р.

Неймовірна смакота - гарячі бутерброди на сковороді


Сьогоднішню суботу ми пропонуємо вам зробити смачною, приготувавши разом з нами гарячі бутерброди на сковороді. Це  оригінальні страви, ідеальний варіант смачно нагодувати сім’ю в ранкові години: сніданок виходить швидким і ситним.  Гарячі бутерброди також підійдуть і для легкого перекусу в робочий день,  і як чудова закуска до святкового столу. До речі, для приготування гарячих бутербродів рекомендуємо використовувати тости або батон. Хліб чорних сортів віддає кислинкою і робить страву менш смачною.

Бутерброди з грибами під сиром
 Інгредієнти:
плавлений сирок  — 1 шт.;
оливкова олія;
майонез – 50 мл;
скибочки батона – 5 шт.;
вершкове масло – 100 гр;
зелень;
часник – 3 зубки;
гриби – 150 гр.
Спосіб приготування:
Гриби порізати, відварити до готовності.    Сир натерти на тертці.  З’єднати підготовлені компоненти. Посипати  спеціями за смаком. Додати для соковитості майонез і добре перемішати.
  Промазати скибочки батона вершковим маслом.
  Розподілити на кожну заготовку підготовлену начинку.
  Розігріти сковороду. Влити олію. Викласти бутерброди. Закрити кришкою і потримати пару хвилин на середньому режимі конфорки.
  Нашаткувати зелень. Присипати готову страву.


Гарячі бутерброди на швидку руку
Інгредієнти:
батон – 8 скибочок;
олія;
петрушка – 15 гр;
копчена ковбаса – 150 гр;
сіль;
яйце – 3 шт.;
перець;
сир – 75 гр.
Спосіб приготування:
  Вирізати центр у кожній скибочці батона. Перемішати вінчиком яйця.
  На  тертці з великими отворами подрібнити сир, потім ковбасу. Порізати петрушку. Підготовлені компоненти з’єднати з яєчною масою. Посипати перцем і сіллю. Розмішати.
  Розігріти сковороду. Влити олію. Викласти батон. У центр покласти начинку. Піджарити. Перевернути і готувати поки начинка повністю не пропечеться. У процесі приготування рекомендується сковороду накривати кришкою.


Гарячі бутерброди зі шпротами
Інгредієнти:
вершкове масло – 40 гр;
сметана – 20 мл;
сир – 60 гр;
батон – 4 шматочка;
шпроти – 8 шт.;
жовток – 1 шт.
Спосіб приготування:
  Злити олію з риби. Натерти сир. Жовток змішати зі сметаною.
  З’єднати сметанную масу з сиром. Намазати розм’якшеним вершковим маслом батон, потім промазати сирною масою.  Викласти рибу. Зверху посипати сирною начинкою, що залишилася.
  Викласти бутерброди на сковорідку. Готувати поки сирна начинка  повністю не розплавиться.