Сьогоднішню
суботу ми пропонуємо вам зробити смачною, приготувавши разом з нами гарячі
бутерброди на сковороді. Це оригінальні
страви, ідеальний варіант смачно нагодувати сім’ю в ранкові години: сніданок
виходить швидким і ситним. Гарячі
бутерброди також підійдуть і для легкого перекусу в робочий день, і як чудова закуска до святкового столу. До речі, для приготування гарячих
бутербродів рекомендуємо використовувати тости або батон. Хліб чорних сортів віддає
кислинкою і робить страву менш смачною.
Бутерброди з грибами під сиром
плавлений сирок — 1
шт.;
оливкова олія;
майонез – 50 мл;
скибочки батона – 5 шт.;
вершкове масло – 100 гр;
зелень;
часник – 3 зубки;
гриби – 150 гр.
Спосіб приготування:
Гриби порізати,
відварити до готовності. Сир
натерти на тертці. З’єднати підготовлені компоненти. Посипати спеціями за смаком. Додати для соковитості майонез і добре перемішати.
Промазати скибочки
батона вершковим маслом.
Розподілити на кожну
заготовку підготовлену начинку.
Розігріти сковороду.
Влити олію. Викласти бутерброди.
Закрити кришкою і потримати пару хвилин на середньому режимі конфорки.
Нашаткувати зелень.
Присипати готову страву.
Гарячі бутерброди на швидку руку
Інгредієнти:
батон – 8 скибочок;
олія;
петрушка – 15 гр;
копчена ковбаса – 150 гр;
сіль;
яйце – 3 шт.;
перець;
сир – 75 гр.
Спосіб приготування:
Вирізати центр у
кожній скибочці батона. Перемішати вінчиком яйця.
На тертці з великими отворами подрібнити сир, потім ковбасу. Порізати петрушку. Підготовлені
компоненти з’єднати з яєчною масою. Посипати перцем і сіллю. Розмішати.
Розігріти сковороду.
Влити олію. Викласти батон. У центр покласти начинку. Піджарити. Перевернути і готувати поки
начинка повністю не пропечеться. У процесі приготування рекомендується сковороду накривати кришкою.
Гарячі бутерброди зі шпротами
Інгредієнти:
вершкове масло – 40 гр;
сметана – 20 мл;
сир – 60 гр;
батон – 4 шматочка;
шпроти – 8 шт.;
жовток – 1 шт.
Спосіб приготування:
Злити олію з риби. Натерти сир. Жовток змішати зі сметаною.
З’єднати сметанную
масу з сиром. Намазати розм’якшеним вершковим
маслом батон, потім промазати сирною масою.
Викласти рибу. Зверху
посипати сирною начинкою, що залишилася.
Викласти бутерброди на сковорідку. Готувати
поки сирна начинка повністю не розплавиться.