вівторок, 25 лютого 2020 р.

Фсьо! «Договорняки» на сесії Токмацької районної ради не проходять


Сьогодні, 25 лютого на спільному засіданні депутатських комісій Токмацької районної ради голосами 8 депутатів ( із 16 присутніх у залі) на розгляд сесії було винесено питання про визнання недійсним рішення сесії Токмацької районної ради від 28 грудня 2019 року про дострокове припинення повноважень і звільнення з посади заступника голови районної ради Валерії Матвієнко.
На сесії, при розгляді цього питання, проєкт рішення зачитала депутатка і керівниця фракції ВО «Батьківщина» у районній раді Людмила Будовська. 

Сама ж Валерія Матвієнко, яка у суді оскаржує вищезгадане рішення сесії, звернулася до депутатів  з пропозицією проголосувати за її поновлення на посаді заступника голови районної ради за умови  припинення судових тяжб.

- Я заберу позовну заяву із суду і напишу заяву про звільнення ( з посади заступника голови районної ради), бо не бачу себе у роботі з Василем Петровичем, головою районної ради, - пояснила депутатам і депутаткам Валерія Матвієнко.
Її прохання підтримував її чоловік, депутат і однопартієць Олег Матвієнко.
Депутатка Людмила Будовська заявила про готовність озвучити  депутатам   ціну питання: «кругленьку» суму, яку доведеться районній раді виплачувати Валерії Матвієнко у разі виграшу її справи у суді.
- Нічого назбираємо!- пролунало у відповідь із вуст одного  із депутатів.
Після бурхливого і жаркого обговорення питання депутати пропозиції Матвієнків  не підтримали і не проголосували за визнання недійсним рішення сесії про дострокове припинення повноважень і звільнення з посади заступника голови райради Валерії Матвієнко, яке вони прийняли 28 грудня 2019 року.

Як це було, дивіться  на відео.

Людмила АРМАН,
фото Михайла Армана