пʼятниця, 14 лютого 2020 р.

Приємна новина. Депутати міської ради підтримали освітлення вулиць приватного сектора Токмака


На позачерговій сесії Токмацької міської ради депутати розподіляли понад 7млн. грн на соціальні програми. І це на півроку. З них 500 000 грн було виділено на монтаж вуличного освітлення для приватного сектора .
- Дуже вдячний за голосування кожному депутата, а також міському голові  Ігорю Котелевському за активну допомогу у вирішенні цього питання. Раніше, зі своїх депутатських фондів, вже виділяли кошти для вуличного освітлення депутати Запорізької обласної ради Юлія Ковалевська та Олександр Рєпкін. Спільними зусиллями ми йдемо до результатів. Упевнений, зовсім скоро ми вирішимо цю багаторічну проблему, - прокоментував депутат міської ради Євген Глазьєв.
Селфі депутата Євгена Глазьєва 
За його словами, у  приватному секторі Токмака проживають приблизно 14 000 осіб (а це половина міста), неосвітленим залишаються приблизно 27 вулиць і провулків. На освітлення цих самих вулиць потрібно, за попередніми розрахунками, десь  1 млн грн (хоча раніше ця сума була в приблизно 1, 7млн). Нещодавно  на пленарному засіданні Євген Сергійович  озвучив цифри і звернувся до своїх колег з проханням підтримати фінансування вуличного освітлення для приватного сектора.
І його підтримали. Кошти на освітлення вулиць приватного сектора були виділені.
Марина Романова Решения очень нужные, направленные на развитие города, а как узнать конкретнее, какие улицы частного сектора будут освещены в рамках проекта???
Евгений Глазьев Марина Романова это будут решать депутаты на комисси жкх. Однако, я надеюсь, что в текущем году будут освещены все улицы города.