пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

У День закоханих до Центру ПТО позліталися Амури


Сьогодні, в День Святого Валентина коридори Центру професійно-технічної освіти  були наповнені романтичною атмосферою, немов самі Амури випустили свої стріли , і міріади дрібних приємностей закружляли у повітрі.
Як розповіла заступник директора Центру ПТО Наталія Федорчнко, учні та учениці протягом дня освідчувалися у коханні, прихильності і просто щирій дружбі. На перервах демонструвалися музичні кліпи про найпрекрасніше почуття – кохання. 



 А  коли дійшло до того, яке ж це почуття на смак – всі одностайно вирішили – солодке.  Бо на ярмарку «Кохання – це солодко!», що підготували майбутні кухарі,  всі кондитерські вироби були миттєво розпродані.
А вже в актовому залі, прикрашеному невід`ємними символами свята закоханих -  Валентинками і витинанками із зображенням Амурів,  під час конкурсно-розважальної програми було визначено  містера Валентина та міс Валентину (в ролі Святого Валентина цього дня був директор Центру ПТО Сергій Шевченко). 




Найпопулярніших учнів нагородили солодкими подарунками та святковими сувенірами, що виготовили першокурсниці, майбутні кравчині.