субота, 22 лютого 2020 р.

Бюджетний «пиріг» Токмака: куди, кому і скільки


Депутат Токмацької міської ради Вадим Лукаш у соцмережі продовжує публікувати розподіл бюджетних коштів нашого міста. Цього разу інформація про виділення коштів на ремонт спортивного комплексу.

- Нещодавно на сесії міської ради депутатами були виділені кошти з місцевого бюджету для Токмацького Палаца Спорту. А саме 450 000 грн.. З цієї суми планується 300 000 ргн. витратити на ремонт роздягалень та душевих кімнат. 
Решта коштів, 150 000 грн, будуть витрачені на частковий ремонт великого ігрового залу, - написав депутат Вадим Лукаш на своїй сторінці у facebook.
« Дай Бог чтоб это так и было!!» – відреагувала на публікацію  Кристина Иванько.
А ось як прокоментувала інформацію депутата токмачанка:
Танюшка Хилько Прикольно, всё в ДС ( Дворец спорта) , а когда придёт очередь к ДЮСШ, хотя бы поменять окна, не говоря уже о ремонте, посмотрите как выглядит ДС и как ДЮСШ, смотрю на акробатов дожили, а там тоже занимаются дети, просто куда то много, а кому то ничего
Танюшка Хилько Когда акробаты просили 120 тыс. на инвентарь и окна, так только выделили 30 тыс. на одно окно в зале и женской раздевалке поменяли, а ещё шесть окон в зале и мужская раздевалка, и как сказали будут каждый год делать по одному окну. Не смешно ли это???