середа, 22 квітня 2020 р.

МЕР ТОКМАКА ПІДТРИМАВ МЕДПРАЦІВНИКІВ ЕКСТРЕНОЇ СЛУЖБИ


У боротьбі з коронавірусною інфекцією, що викликає захворювання COVID-19,  на передовій перебувають медичні працівники, які без належного захисту  знаходяться у зоні найбільшого ризику захворювання.
Сьогодні міський голова Ігор Котелевський відвідав Токмацьку підстанцію швидкої та екстреної медичної допомоги. Спілкуючись з завідуючою відділення Ларисою Шкодою очільник міста дізнався як пройшли пасхальні свята в період карантину та як медичний персонал забезпечений необхідними засобами індивідуального захисту.  


У ході робочої зустрічі міський голова Ігор Котелевський зазначив, що важливо в нинішній ситуації захистити медиків, які контактують з хворими. «Спільними зусиллями, злагодженою роботою та з дотриманням усіх правил карантину, - зауважив мер Токмака, - ми зможемо подолати страшну недугу».
Він передав медичним працівникам спеціальні захисні комбінезони найвищого ступеню захисту та медичні костюми для бригад екстреної медичної допомоги, які обслуговуватимуть виїзди до хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію.

Пресслужба виконкому Токмацької міської ради