субота, 4 липня 2020 р.

Кримінал. Поліція затримала осіб, причетних до злочину на сьомій школі

2 липня до Токмацького відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевої мешканки. 

Жінка розповіла, що на громадській зупинці міста Токмак, розташованій на перехресті вулиць Володимирської та Ковальської ( так званий район «сьомої школи») , між невідомими їй трьома чоловіками відбувається конфлікт, чутно постріли.
Як повідомив відділ комунікації поліції Запорізької області, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції, а також керівництво Токмацького відділення поліції. Правоохоронці встановили свідків та очевидців злочину, опитали потерпілого 1975 року народження. Чоловік пояснив, що між ним та раніше знайомими йому двома місцевими мешканцями виник конфлікт, який раптово переріс у бійку, при цьому опоненти погрожували застосуванням зброї. Намагаючись втекти від нападників, він отримав вогнепальне поранення обох ніг.
Протягом декількох годин оперативники вийшли на слід зловмисників ( 45-ти і 50-ти років) та затримали їх  в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Слідчим Токмацького відділення поліції зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Тривають слідчі дії.