пʼятниця, 22 січня 2021 р.

Токмачани вийшли на прямий зв'язок з головою облдержадміністрації. Про що говорили

 Сьогодні, 22 січня, голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух провів першу пряму телефонну лінію з жителями нашого краю.

Очільнику області зателефонували  15 мешканців з  Токмака, Запоріжжя, Запорізького, Пологівського та Бердянського районів.

Фото із сайту Запорізької ОДА

Як повідомив Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької облдержадміністрації, більшість звернень стосувалися житлово-комунального господарства та соціального захисту, зокрема, виплати матеріальної допомоги, субсидій, пенсій, обслуговування соціальними працівниками.

Також  запоріжці зверталися з питання підвищення тарифів на комунальні послуги, земельних спорів тощо.

- Кожна проблема, що турбує наших земляків, буде детально вивчена. Мною надано відповідні доручення керівникам профільних департаментів облдержадміністрації. Усі заявники отримають вичерпні відповіді на свої запитання. За окремими зверненнями буде вжито оперативних заходів реагування. Важливо, щоб влада залишалася на зв’язку з громадою завжди, а особливо сьогодні, коли в країні діє карантин, – наголосив голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух.