пʼятницю, 7 січня 2022 р.

+ Фото. Різдвяні зустрічі у краєзнавчому музеї

 До Токмацького міського краєзнавчого музею з Віфлеємською зіркою і благою звісткою «Христос рождається! Славімо його!» завітали діти та їх наставники з Церкви Христа. Вони показали міні-виставу про народження Ісуса, виконали пісні на біблейську тематику, а у колядках бажали співробітникам музею благополуччя, миру та Божої благодаті.





На знак подяки, за давньою народною традицією музейники пригостили колядників смаколиками.
Потім відбулася зустріч з автором фотовиставки «Токмак ретро» Олександром Давладом.





Він вже років 65 займається фото справою, і для нинішнього покоління токмачан залишив унікальні чорно-білі фотографії, що розповідають про минуле нашого міста, про історичні будівлі і вулицю Торговий ряд, що залишилися лише у пам`яті мешканців старшого віку та постали на банерах, що за підтримки міського голови Ігоря Котелевського були відкриті на вікнах музею у кінці грудня.







Міський голова також завітав на зустріч з Олександром Давладом і вручив йому Подяку за вагомий внесок у збереження історії рідного міста.
Це відбувалося у присутності хлопчиків і дівчаток гуртка «Дивосвіт».







Вони разом зі своєю керівницею і учасницею виставки Анною Орел, завітали до музею, мали змогу поспілкуватися з міським головою Ігорем Котелевським і фотографом Олександром Давладом, оглянули цікаві експозиційні розділи і новорічно- різдвяну тематичну виставку, ознайомились з історією Токмака і рідного краю.
Михайло АРМАН, фото автора