суботу, 15 червня 2019 р.

«У добру путь, достойно і сміливо!»


14 червня у Токмацькій загальноосвітній школі №1  відбулося свято-шоу з нагоди випуску учнів 9-их класів.
Вчителі, батьки та рідні світлими поглядами і посмішками, гучними оплесками зустріли випускників, які вийшли на шкільне подвір`я у супроводі своїх наставників – класного керівника Володимира Штурмака і першої вчительки Галини Алаликіної ( 9-А клас),  класного керівника Андрія Христюка і першої вчительки Жанни Вовненко ( 9-Б клас), класного керівника Лариси Круть ( 9-В клас).





Найкращі побажання при вступі випускників – дев`ятикласників у доросле життя висловила директорка школи Валентина Жадан, яка  разом із завучем вручила учням 9-их класів свідоцтва про базову загальну середню освіту. 


Першими свідоцтва отримали Софія Вітер, Анна Житнікова і Валерія Ярошенко, які закінчили навчання в 9-му класу на відмінно.

 

 
Вручення свідоцтв - святкова і визначна подія для всіх дев’ятикласників, оскільки це їх перший документ, що засвідчує про наполегливу щоденну працю протягом усіх 9 шкільних років.





З особливим хвилюванням приймали випускники вітання від класного керівника Андрія Христюка, першої вчительки Жанни Вовненко і  батьків.



У відповідь випускники  вклонилися директору школи і всім учителям,  батькам за вогонь великої вчительської і батьківської любові до них, за пророщені у їх душах зерна добра, любові, мудрості. 





Музичні композиції, танці, пісні, засвідчили про всебічний розвиток випускників, багатогранність їх талантів.
Найзворушливішим моментом свята-шоу  видався  вальс, який випускники 9-их класів виконали у парі зі своїми мамами і батьками.





За традицією 9-класники  виконали прощальний шкільний вальс, а потім, загадавши бажання,  запустили в небо повітряні кульки – символ дитинства і  здійснили коло пошани на шкільному подвір`ї.



Людмила АРМАН, фото автора