субота, 22 червня 2019 р.

Поліція розшукує свідків дорожньо-транспортної пригоди у Токмаку


У місті Токмак водій автомобіля скоїв наїзд на малолітню дівчинку. Дівчинка знаходиться у стабільно тяжкому стані. Відкрито кримінальне провадження.

06.06.2019 близько 20:50 годині  до Токмацького відділення поліції Пологівського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення, що по вул. Володимирській в місті Токмак сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалим.
Встановлено, що водій автомобіля  «ЗАЗ Vida», чоловік 1971 року народження, здійснюючи рух по вул. Володимирській в м. Токмак зі сторони вул. Миру у напрямку вул. Нагорна поблизу житлового будинку № 31, здійснив наїзд на малолітню дівчинку 2011 року народження, яка перетинала проїзну частину. В результаті вказаної дорожньо-транспортної пригоди дівчинка отримала тілесні ушкодження та на теперішній час знаходиться на лікуванні. Водій залишився на місці події до прибуття швидкої допомоги та поліції.
Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1. ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Поліція звертається до громадян із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном 098 084 6224 свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вижче  вказаної події.