суботу, 15 червня 2019 р.

Мепрацівникам із вдячністю від народного депутата Сергія Валентирова



14 червня, у Токмаку у міському Будинку культури  відбулися урочисті збори з нагоди Дня медичного працівника, який відзначатиметься завтра.
Зі щирими словами привітань до винуватців свята   звернувся директор КП «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Віталій Пасевін, який відзначив, що токмацькі медики в непростих умовах сьогодення впроваджують медичну реформу та нові методики лікування й профілактики захворювань, відновлюють радість життя, дарують токмачанам віру у зцілення. Вітаючи колег з професійним святом, Віталій Валерійович висловив впевненість, що спільними зусиллями усього колективу, за підтримки місцевої влади і депутатів  токмацька лікарня інтенсивного лікування зможе пройти процес реформування і стати кращою в області.
Від себе особисто Віталій Пасевін вручив Грамоти лікарям і медсестрам, фельдшерам і акушеркам, молодшим медсестрам і техпрацівникам, які сумлінно працюють на ниві охорони здоров`я токмачан.



Найкращими побажаннями і словами подяки  від жителів Токмаччини привітав медпрацівників  перший заступник голови Токмацької райдержадміністрації Станіслав Фролов. Він також передав щирі вітання від народного депутата України Сергія Валентирова і від імені нардепа вручив директору лікарні інтенсивного лікування Віталію Пасевіну подарунковий Сертифікат на 10 000 грн на придбання медичного обладнання. 


А головному лікарю Центру первинної медико-санітарної допомоги Юрію Устименко від нардепа була вручена спліт-система для надання первинної медичної допомоги.
Під час урочистого заходу  численну групу медпрацівників  було нагороджено Грамотами міського голови ( їх вручала заступник міського голови Наталія Мамчак), відзначено Подяками райкому профспілки та теплими словами.




У перерві між виступами гарний настрій учасникам зборів дарували працівники міського Будинку культури, солісти-вокалісти Ольга Санець, Валерій Шаповал, Людмила Осколкова, Олександр Хомічук, танцювальні колективи «Динозаврик» і «Аеліта»,  які подарували медпрацівникам невеличку концертну програму.





Людмила АРМАН
Михайло АРМАН