суботу, 10 серпня 2019 р.

Фоторепортаж. Фінал конкурсу став прекрасним святом талантів


 Сьогодні у міькому Будинку культури  відбувся фінал дитячого фестивалю-конкурсу «Таланти Токмаччини. Діти », в якому взяли участь найсильніші вокалісти, танцюристи, музиканти  та представники оригінальних жанрів з Токмака, Молочанська та сіл Токмацького району.
Усі вони пройшли спочатку відбірковий тур, потім виграли півфінал і ось фінал. Діти ( вікова категорія 7-12 і 12-16 років) сумлінно підготувалися до фінальної частини конкурсу  та представили на суд журі і глядачів свої найкращі номери: пісні і реп, літературно-музичну і хореографічні композиції, музичні п’єси на роялі, саксофоні, акордеоні та ін..
Як зазначила голова конкурсної комісії Єлизавета Савон, журі важко було оцінювати конкурсантів, бо кожен виступ був прекрасним, а ще важче було відбирати найкращих серед найкращих. І все ж .
Дипломи переможця в номінації «Хореографія» отримали токмачанка Софія Плаксіна  і зразковий дитячий хореографічний колектив «Едем» з м.Молочанськ. Їм також вручені сертифікати на 500 і 1000 грн., відповідно.
В номінації «Вокал» переможцями визнано у молодшій віковій групі Маргариту Булавіну, а в старшій – Катерину Родіонову із села Новогорівка. Дівчатам вручені Дипломи переможців і сертифікати на 500 грн.
В номінації «Оригінальний жанр» беззаперечну перемогу здобули юні акордеоністи Давид Пур ( молодша група) і Владислав Грицун ( старша  група).  Ім вручено Дипломи і грошові сертифікати.
Усім фіналістам талант-шоу вручені Дипломи учасників і пам’ятні подарунки.
Нашим читачам нагадаємо, що конкурс « Таланти Токмаччини.Діти» було  організовано за ініціативи народного депутата України Сергія Валентирова і вдруге проведено у нашому регіоні в рамках масштабного проекту «Таланти Азова.Діти».

"Кокетки" у виконанні танцювального ансамблю "Барвінок" з м.Молочанськ

Софія Плаксіна - "Чорний лебідь"

Співачка Маргарита Булавіна з Токмака

Вокальне тріо "Соловейко" із села Нове

Акордеоніст Давид Пур з Токмака

Пантоміма театральної студії " У тридев`ятому царстві"

піаніст Михайло Мельниченко, м.Токмак

Хореографічний ансамбль "DoMiNo", с.Роботине

Хореографічна композиція зразкового дитячого хореографічного колективу "Едем", м.Молочанськ

Співає Катерина Родіонова з Новогорівки

Співак Ігор Заворотній з Молочанська

Пісня "Мир над Україною" у виконанні Ганни Долгополової, м.Молочанськ

Співає Анастпсія Колбун з Токмака

Захар Приходько із села Нове з літературно-музичною композицією про козацький гумор

Юрій Січовий з Молочанська

Репер Максим Северін, с.Новопрокопівка

Акордеоніст із Токмака Владислав Грицун