понеділок, 7 жовтня 2019 р.

Осінній призов-2019: у Токмаку до лав Збройних сил України відправили першу партію призовників


Тільки-но у  Токмацькому  об’єднаному міському військовому комісаріаті  в рамках осінньої призовної кампанії відбулася перша відправка призовників до Збройних cил України.
На строкову військову службу урочисто відправили 10 юнаків Токмаччини. Це Юрій Бескутський ( село Кірове), Дмитро Вах ( с.Ударник), Дмитро Кобець ( м.Молочанськ) , Федір Нікулін ( с.Переможне), В`ячеслав Таран ( с.Кохане) і токмачани Артем Гаврилов, Іван Чумак, Максим Пасько , Павло Савран, Вадим Швальбе.









Спочатку призовники  навчатимуться військовій справі в навчальних центрах, а після «учєбки» будуть направлені до частин, відповідно до військових спеціалізацій.
Під час урочистого шикування   до майбутніх захисників Батьківщини звернувся військовий комісар, полковник Вадим Вітер, який   бажав  юнакам  пройти всі випробування, які повстануть на їхньому військовому шляху, сумлінно та наполегливо навчатись військовій справі, слухати командирів та начальників, завжди допомагати один одному та усім здоровими та змужнілими, справжніми чоловіками, повернутись до своїх домівок, до своїх рідних та близьких. 
 


І головне, як повідомив військовий комісар,  усі призовники проходитимуть військову службу в пунктах постійної дислокації й не залучатимуться до виконання завдань в рамках проведення Операції Об`єднаних Сил  на території Донецької та Луганської областей.
Після урочистостей новобранці отримали напутні слова батьків і дідусів, які у свій час служили в армії,  від матерів і бабусь – благословення на ратну службу в ім’я Української держави, від коханих – гарячі обійми і поцілунки. Та поїхали на обласний збірний пункт.







На службу в армію призовників разом з рідними проводжали журналісти газети «Таврія»
Людмила АРМАН,
Михайло АРМАН,
фото авторські