неділю, 6 жовтня 2019 р.

Вітаємо Вас, наші вчителі!



                                               


*******
Шановні вчителі, вихователі дошкільних та позашкільних закладів, викладачі вищих навчальних закладів!
Сердечно вітаю вас з професійним святом - Днем працівника освіти!

Складно знайти більш важливу і гуманну професію. Саме ви щодня з увагою, любов’ю і турботою до кожного учня забезпечуєте розвиток і зростання нового покоління мислячих, рішучих, впевнених в собі, допитливих, креативних людей! Ви завжди перебуваєте в центрі суспільного життя, освоюєте нові програми навчання, сучасні методи роботи, реалізуєте наукові проекти. Своїм талантом і майстерністю ви повсякчас запалюєте серця своїх учнів та вихованців. Низькій уклін вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, мудрість, за любов до обраної справи, самовідданість та багатство душі! Щиро бажаю вам нових творчих звершень, міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою!
З повагою, голова Токмацької районної державної адміністрації Віктор Дудукалов
*******
Привітання з Днем працівників освіти від виконкому Молочанської міської ради
Щороку, разом із золотом осені, приходить свято – День працівників освіти.
 Кожен з нас згадує своїх Вчителів – тих, хто долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими та професійними перемогами. Труд вчителя в школі чи викладача вищого навчального закладу, працівника у дошкільній чи позашкільній установі – справа відповідальна. Вчитель — не просто професія. Це покликання душі, вічний пошук істини та самовідданість.
Освітяни здавна були і залишаються основними фігурами формування громадянського суспільства, виховання справжнього патріота рідної держави. У наш непростий час, на плечі працівників освіти лягає відповідальність виховання молодого покоління українців – майбутнього нашої Батьківщини. Від кожного з вас залежить яким буде світ завтра, якою буде наша Україна.
Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, миру і добробуту в ваших сім’ях, натхнення та віри у щасливий завтрашній день. Нехай щирі слова подяки звучать для вас не тільки у свята, а щоденно. Без вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток, на краще майбутнє!
Зі святом вас!
Виконавчий комітет Молочанської міської ради


******
Журналісти газети "Таврія", наші читачі і передплатники, наші партнери гаряче і сердечно вітають вчителів Токмака, Молочанська і сільських шкіл з Днем вчителя.



******
Від щирого серця, найкращими привітаннями і найкращими побажаннями вітаємо незабутній колектив токмацького професійного ліцею з Днем вчителя.
Ваші випускники 2015 року.





******

******
Шановні освітяни, вітаю вас з Днем учителя!

Освітянська нива - це безмежний океан творчості і наснаги, ентузіазму і відданості. Вчитель, живе в кожнім серці дорослої людини, бо саме вчитель сіє добре і вічне у нашому житті. Ваші серця віддані дітям і школі. Живете ви надією і вірою у своїх вихованців.
Я щаслива бути вчителем, все, що відбувається у житті, то на краще! Бажаю вам, дорогі освітяни, міцного здоров'я, вдячних учнів і щирої, доброї пам'яті в серцях ваших учнів!
 З повагою до людей, які щодня входять у клас, зі Святом вас, шановні вчителі!
Вікторія Тарасова

********


Дорогая Ивахненко Галина Николаевна поздравляем Вас и Ваш дружный, добрый, внимательный коллектив ЦДЮТ с Всемирным Днём Учителя! Желаю вам крепкого здоровья и творческого вдохновения!!!

********

Дорогие учителя 5 и 12 школы от всего сердца поздравляю Вас со Всемирным днём учителя. Пусть каждый успех любого из учеников будет гордостью для Вашего сердца, пусть каждый урок, данный Вами, дарит детям не только знания и умение рассуждать, но и веру в хорошее, надежду на лучшее, разноцветные мечты и силу стремления к ним. Оставайтесь мудрыми и добрыми, понимающими и знающими, интересными и замечательными учителеми, на жизненных дорогах которых горят огни удачи, счастья и любви.

*******


Сидоренко Екатерина Витальевна , от души поздравляем Вас с Всемирным днём учителя! Ваша профессия — это умение дарить тепло своего сердца подрастающему поколению, вести детей по ступеням к вершине знаний. Будьте же всегда здоровы и благополучны, уважаемы и любимы своими воспитанниками. Лучший в школе есть учитель,
Классный наш руководитель.
Принимайте поздравления,
И хорошего Вам настроения.
Обещаем все мы не лениться,
Слушать Вас, вникать, учиться.
Постараемся не огорчать,
На уроках чаще отвечать.
Вам желаем мы терпения,
От коллег большого уважения.
Часто премий и больших,
И всех благ Вам остальных. 
С уважением,  родители и ученики 1 В класса.