вівторок, 24 грудня 2019 р.

У Токмаку обрано голову Молодіжної ради


24 грудня відбулось перше засідання Молодіжної ради при  виконавчому комітеті Токмацької міської ради.



Це новостворений неполітичний консультативно-дорадчий орган з питань молодіжної політики, покликаний сприяти взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування, молоді та молодіжних громадських організацій міста, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молоді та участю її в усіх сферах життя суспільства у Токмаку.
До складу ради увійшли юнаки і дівчата, молодіжні активісти віком від 14 до 35 років, президенти шкіл, учні коледжу та Багатопрофільного центру ПТО, вчительки ЗОШ №4 та журналіст  газети «Таврія».
Основним питанням порядку денного сьогоднішнього засідання Молодіжної ради стали вибори голови, які пройшли демократично,  по відкритих списках членів ради.


За результатами  голосування, які оголосила радник міського голови Наталія Криворучко,    головою ради обрано  Софію Вовненко, ученицю школи №6.  За неї проголосувало 7 із 13 присутніх у залі членів Молодіжної ради.
Міський голова Ігор Котелевський привітав Софію з обранням на керівну посаду Молодіжної ради, а молодіжним активістам бажав  плідної роботи, реалізації планів та ідей на благо розвитку нашого міста.

У продовження засідання представники активної молоді нашого міста, члени Молодіжної ради обговорили ідею проведення у Токмаку кулінарного батлу, фотовиставки у музеї, гостинного прийому волонтера  та ін..
Михайло АРМАН,
фото автора