понеділок, 9 грудня 2019 р.

Знай наших Катерина Радіонова буде представляти Токмаччину на міжнародному фестивалі


Протяом трьох днів у м.Запоріжжя проходив IV Міжнародний фестиваль таланту та краси «Premium Fashion Fest 2019».

Наша землячка  Катерина Радіонова, учениця Новогорівського ОЗЗСО І-ІІІ ст., посіла на фестивалі друге  місце та отримала сертифікат на участь у IV Міжнародному фестивалі «Орфей Арт Фест 2020», що буде проходити у Греції на о.Тассос у червні наступного року.
А нещодавно Катерина посіла перше місце на Міжнародному  дитячому  фестивалі-конкурсі патріотичної пісні, що проходив  у   місті Дніпро за підтримки обласних асоціацій прикордонників і  ветеранів СБУ,  управління ветеранів Афганістану, Свято-Духівського храму с.Вільне. У селі Новогорівка, де живе дівчина, немає музичної школи, а у Каті немає можливості займатись  вокалом професійно. Проте  велике бажання співати та наполеглива праця постійно приносять дівчині неабиякі досягнення у цій сфері. Вже три роки поспіль Катя бере  участь і перемагає у  районних, обласних, міжрегіональних, всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсах.
В цій нелегкій праці дівчині допомагає та підтримує її мама Галина Радіонова, яка завжди супроводжує донечку на конкурсах, допомагає у виборі пісень, створенні сценічного образу та фінансуванні.