четвер, 16 липня 2020 р.

Антидепресант. Токмацький завод «Прогрес» відновив свою роботу. Тут є вакансії робітничих професій.


Про це повідомив заступник директора з розвитку ТДВ «Токмацький завод «Прогрес» Юрій Вовк.
З його слів, ще в 2014 році через втрату свого основного замовника – Запорізький трансформаторний завод – на «Прогресі» робота призупинилася. Але весь цей час на підприємстві намагалися розвивати співробітництво з концерном «Сіменс» - найбільшим електротехнічним концерном і  світовим лідером у виробництві трансформаторів та в області рішень для широкого спектра галузей промисловості.
Як результат, Токмацький завод «Прогрес» і «Сіменс трансформатори», що об’єднує 27  трансформаторних заводів «Сіменс» по всьому світу, підписали договір.
І ось вже протягом двох місяців «Прогрес» не тільки відновив роботу, а й активно розвивається. Тут оголошено прийом  на роботу.
Токмацькому заводу «Прогрес» на постійній основі потрібні:
                Зварювальники
                Слюсарі
                Фрезерувальники
                Токарі
                Штампувальники
Усі, хто сьогодні працюють на заводі «Прогрес» отримують офіційну зарплату. Заборгованості з виплати  заробітної плати ні в кого немає. Тут вже виплачують аванс.
На сьогодні в цехах заводу виконують замовлення для «Сіменс трансформатори», також виготовляють запчастини для спецпризначення.




- Договір із «Сіменс трансформатори» - це завантаження заводу «Прогрес» на майбутні п’ять років. Це наша перспектива. Я знаю, що буде завтра, - зазначив заступник директора з розвитку ТДВ «Токмацький завод «Прогрес» Юрій Вовк.
І розповів, що на  сьогодні на Токмацькому заводі «Прогрес» підписано План модернізації підприємства, проводиться ремонт побутових приміщень, передбачено ремонт і придбання нового обладнання.
 На території заводу всі виробничі приміщення збережено

Керівництво заводу «Прогрес»  запрошує усіх зацікавлених осіб до співробітництва.

 Людмила АРМАН,
фото авторки
Матеріал надруковано на правах реклами