вівторок, 29 жовтня 2019 р.

Токмацька порадниця. ІМЕНА КОТІВ І КІШОК, ЯКІ ПРИНЕСУТЬ ГРОШІ, ЩАСТЯ І УДАЧУ У ВАШ ДІМ!


Традиція пускати першим кота в будинок при переїзді існує так давно, що ніхто не може точно сказати про її  походження. З езотеричної точки зору прикмета пояснюється високою чутливістю цих тварин до наявності геопатогенних зон, а древнє вчення фен-шуй приписує кішкам здатність приносити удачу своїм господарям.
У багатьох народів існує повір'я, що пухнастий домашній вихованець є своєрідним талісманом приміщення, в якому він постійно мешкає. Щоб залучити в будинок благополуччя і процвітання, називайте свого улюбленця кличкою зі змістом.
 Щасливі клички для котів і кішок
Стандартні «народні» імена не наділяють тварин якимись особливими властивостями. Наприклад, «Барсик» є похідним словом від назви великого хижака сімейства котячих - снігового барса, а кличка «Мурка» утворилася від дієслова «муркотіти». Якщо ви хочете щось змінити в своєму житті на краще, замість нейтральної  клички  виберіть будь-яку вподобану з цього списку:
Тим, хто має проблеми з фінансами, езотерики радять принести додому чорного або золотисто-коричневого кота. Назвіть його в честь будь-«сильної» валюти (Бакс, Євро, Йена, Франк) або дорогоцінного каменю (Алмаз, Рубін, Топаз).
Зверніть увагу на імена, які в буквальному перекладі означають «багатство» або «золото». Найбільш гучні: Річ (Річі), Гаррі, Генріх, Голді, Злата.
Поліпшити атмосферу в домі зможе сіра або біла кішка з ім'ям Гера (в перекладі з грецького «охоронниця»), Лада (слов'янська Богиня домашнього вогнища і покровителька закоханих), Герда (від скандинавського «захисниця»), Бастет (шанована в Єгипті Богиня в образі кішки, захисниця дому та сім'ї).
 Тим, хто мріє про міцну любов рекомендується завести руде або сріблясто-блакитне кошеня  і назвати на честь Бога або Богині любові. Відповідні варіанти: Амур, Ерос, Венера, Афродіта.
Знайти удачу і везіння вам допоможе триколірний кіт. Своєму пухнастому талісману дайте ім'я Фелікс (в перекладі з латинської «щасливий», «благополучний»), Лайма (перекладається з латиської як «щастя»), Нанда (від індійського слова «радість»), Фортуна, Лаки (в перекладі з англійської « везучий »), Тихон (походить від грецького «приносить щастя »).
При виборі клички завжди звертайте увагу на значення слова і його історію, якщо воно пов'язане з міфологічними персонажами. Не слід проявляти зайвий креатив, називати тварин занадто довгим ім'ям або нецензурним словом. Пам'ятайте про те, що не можна називати кота в честь загиблого домашнього улюбленця. Це вважається поганою прикметою.
Джерело: fatelines