неділя, 23 лютого 2020 р.

Надзвичайна подія у Токмаку. Градуси доброти зашкалювали


У субботу, 22 лютого о 15.30 у міському Будинку культури відбулася надзвичайно зворушлива та видовищна подія -   Благодійний ярмарок на підтримку новонароджених діток, від яких відмовилися батьки.


Цей  захід ініціювала Молодіжна рада, а його проведення підтримали міський голова Токмака Ігор Котелевський, депутати міської ради, відділ освіти та учнівська молодь, Центр розвитку та підтримки молодіжних ініціатив, міський Будинок культури та небайдужі громадяни.
В епіцентрі цієї події перебували журналісти міськрайонної газети «Таврія» Людмила Арман і Михайло Арман,фоторепортаж яких до Вашої уваги.
О  15.30 у фойє Будинку культури розпочався,  «загудів» благодійний ярмарок. Чого тут тільки не було! Солодощі і  різноманітні поробки пропонували  токмачанам учні кожної зі шкіл нашого міста, картини – учні дитячої художньої школи. До участі у благодійному ярмарку долучилися майстрині творчого об`єднання «Натхнення», вітамінну продукцію і різноманітні фіто чаї пропонувала Оксана Черняєва із с.Садове. 







У фотозоні школи №6 збирали кошти для дітей герої популярного мультика добрий і справедливий Лунтик, що упав з Місяця, та його друзі Коник-стрибунець Кузя і  божа корівка Міла.
Учасників благодійного ярмарку привітали радниця міського голови Наталія Криворучко, депутат міської ради і керівник ЦРПМІ Влад Мікша і голова Молодіжної ради Софія Вовненко. У благодійному ярмарку взяв участь міський голова Ігор Котелевський. Він зробив свій щедрий внесок у скриньку добра, та запросив усіх на концерт рок-групи «The Beast».



А поки рок зірка Іван Ворон та його група готувалися до виступу у великому залі, у фойє Будинку культури блиснули талантами учні шкіл нашого міста, дитячої музичної школи та Центру дитячої та юнацької творчості.
Пісні, запальні танці, вірш Ліни Костенко, який продекламував учень ЗОШ №2 Олексій Задорожний, віртуозні музичні композиції у виконанні акордеоністів Влада Грицуна та Івана Буркота все це зарядило токмачан надзвичайними позитивними емоціями. І додало благодійному ярмарку  неповторного мистецького забарвлення.






 












А вже о 18.00 під патронатом міського голови Токмака Ігоря Котелевського  у міському Будинку культури відбувся концерт за участю учасника проекту «Голос країни» Івана Ворона, рок-гурту «The best» і камерного оркестру «Concertino» Запорізького музичного училища під керуванням Ігоря Горського.









У залі був аншлаг, гарячі оплески, овації, і бурхливі оплески: «На біс!».
-  Наш Благодійний ярмарок  відбувся! Це супер! Стільки позитиву і радості! Немає слів! Ми зібрали 12068 гривень !!!! 

Можете собі уявити! Я до сих пір не вірю, але ми все змогли! Молодіжна рада Токмака, школи міста, активні школярі, громадські активісти, батьки, вчителі ... всі-всі-всі ... Добро не коштує дорого, але дорогого коштує! – зазначила  радниця міського голови та ініціатор  проведення у Токмаку благодійного ярмарку Наталія Криворучко.
Людмила АРМАН,
Михайло АРМАН,фото
Ще більше фото далі