субота, 22 лютого 2020 р.

Як старшокласниця Молочанська місцевий ландшафт досліджувала


У   Молочанському опорному закладі відбулась учнівська науково-практична конференція «Інтелект майбутнього».
Презентацію роботи «Відродження антропогенного ландшафту міського парку відпочинку м. Молочанська»  представила учениця 11 класу Оксана Рєпіна спільно з науковим керівником, вчителем географії та біології Наталією Матяж.


Вперше було зроблено спробу дослідити місцевий ландшафт, запропоновано шляхи відродження екосистеми парку. Крім цього авторка роботи зробила цікавий підрахунок довголіття зелених насаджень, запропонувала макет облаштування місця відпочинку в Молочанську.
На конференції були присутні учні, вчителі, а також представники громадської організації «Відбудуємо Молочанськ разом» Оксана та Олександр Єршови, Віталій Рєпін. Після свого виступу Оксана Рєпіна відповіла на запитання. До речі, робота була перевірена на плагіат в рамках виконання положення та правил академічної доброчесності й показала 86% унікальності.
Ми бажаємо Оксанці успішного захисту роботи на засіданні компетентного журі Малої академії наук відділення м. Запоріжжя. Після конференції гості відвідали шкільний краєзнавчий музей.

Марина РОМАНОВА,
Директорка Молочанського ОЗЗССО