четвер, 5 березня 2020 р.

Знай наших! Токмачанки - переможниці обласного конкурсу «Господиня свого краю»


108 жінок Запорізької області змагались цього року за звання «Господиня свого краю». Конкурс, ініціатором якого виступають Запорізька обласна рада і Запорізька облдержадміністрація, проходить на території регіону вже в 19-й раз.
Конкурсна комісія, яка опрацьовувала внесок претенденток у соціально-економічний і культурний розвиток Запорізької області, визначила 48 переможниць  в 16-ти номінаціях. Серед них – жінки-військовослужбовці, багатодітні матері, бізнесвумен, волонтерки, вихователі і вчителі. В тому числі, визначались і найкращі працівниці органів місцевого самоврядування. Цього року статус і дипломи «Господиня свого краю» отримали й токмачанки. «Жінка – берегиня свого роду» Білик Наталія. Багатодітна мати виховує 5 дітей. У 2019 році нагороджена почесним званням України «Мати-героїня».
«Жінка – працівник культури та мистецтва»  Таран Марина. Директорка централізованої бібліотечної системи м. Токмак.
Величезну роль жінок у житті регіону відзначив голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок. Він побажав запоріжанкам здоров’я, витримки і вдячності і підтримки з боку чоловіків.
Від всього депутатського корпусу Запорізької обласної ради перший заступник голови Запорізької обласної ради Єгор Семенков висловив своє захоплення красою, мудрістю, виваженістю і неймовірної енергією жінок, які живуть і працюють на всій території Запорізької області.
Відділ комунікацій Запорізької обласної ради