вівторок, 7 квітня 2020 р.

На дорогах області встановили карантинні блок-пости. Хто з мешканців Токмаччини зможе їх перетинати


Карантинні заходи впроваджують і на трасах Запорізької області, де встановлюють пропускні пункти. Через них  пускатимуть лише певні категорії осіб, повідомило TV5.
На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомили, що усього в області встановлено 14 таких КПП. Їх облаштували на в’їздах та виїздах з Запоріжжя, Бердянську та Мелітополя. На пунктах будуть перевіряти водіїв – проводити температурний скринінг та виявляти причини пересування між населеними пунктами.
Проїзд дозволено наступним категоріям осіб і транспортних засобів:
-вантажні автомобілі, що перевозять продукти харчування, промислові товари, товари першої необхідності, сільськогосподарську продукцію, будівельні матеріали і т.д .;
-транзитні транспортні засоби (без права зупинки і стоянки) транспортних засобів підприємств і організацій, що забезпечують життєдіяльність населених пунктів; транспортних засобів фізичних осіб, місця проживання яких зареєстровано на території карантинних зон і повертаються до місць постійного проживання;
-транспортні засоби фізичних осіб, які працюють на об’єктах життєзабезпечення населених пунктів карантинної зони і проживають за її межами.