пʼятницю, 10 вересня 2021 р.

Фото і відео. У ЗЗСО №2 запалав вогонь шкільної спартакіади

 


10 вересня учні та вчителі ЗЗСО№2 вишикувалися на незвичайну лінійку. На спортивному майданчику школи розпочалось відкриття шкільної спартакіада, присвяченої Дню фізичної культури та спорту.

Відомо, що основне завдання школярів – навчання, та хоч школяр у навчанні сильний, і з наукою він дружить, та без спорту й фізкультури йому книги не подужать.

Під час урочистого відкриття спартакіади право пронести олімпійський прапор було надано кращим спортсменам школи: переможцю обласних змагань з греплінгу Дмитру Защуку, переможниці обласних змагань зі спортивного орієнтування Аліні Смірновій, переможцю обласних та всеукраїнських змагань з футболу Івану Удовіченку, та переможниці міських та обласних змагань Оксані Жураковській.





А під гучні оплески присутніх призер міської Олімпіади з фізичної культури, переможець міських та обласних змагань Максим Кудлай  разом з чемпіонкою України по сумо Валерією Приходько запалили факел спартакіади.





Із привітанням до учнів звернулася директор школи Олена Чаговець. У своєму виступі вона наголосила, що пишається спортивними досягненнями школи. Учні беруть участь у спортивних районних, обласних, всеукраїнських змаганнях і займають там призові місця.

У школі навчається багато дітей, які відвідують різні спортивні секції, тож юні спортсмени продемонстрували свої вміння з різних видів спорту.

Бокс - Гліб Бабін та Віталій Єлисеєв, волейбол - Софія Данікіна та Ольга Ковальова,  футбол – Антон Мовчан та Іван Удовиченко, баскетбол –Данило Чистяков та Костянтин Коломоєць, акробатика –  Гринь Кароліна, Ксенія Сердюк, Вероніка Пачковська.









Вчителі також блиснули своїми спортивними талантами, та виконали танець.

Після завершення лінійки школярі вирушили до спортивних майданчиків де могли продемонструвати свою витривалість, швидкість та  влучність у змаганнях з волейболу, бігу, підтягуванні на турниках та інших видах спорту. 










Також була організована окрема зона,  де найменші школярі  грали в шахи, малювали.






З гарним настроєм учасники спартакіади залишали місце її проведення та зазначали, що з нетерпінням будуть чекати на результати спартакіади, на нові змагання та спортивні перемоги.

Як зазначила директорка ЗЗСО №2 Олена Чаговець, журі спартакіади разом зі своїми асистентами стежили за змаганнями і після підбиття підсумків за всіма видами оголосять переможців та призерів. Їх нагородження відбудеться з понеділка.  

Михайло АРМАН,

фото авторські