субота, 11 квітня 2020 р.

Смачний карантин. Якщо по пиво – то в PiVasёk


PiVasёk  - це магазини розливного пива, що розташовані у Токмаку по вулиці Ковальська, 31 ( мікрорайон «Ковальський) і Гоголя, 69 ( навпроти санстанції).


Не дивлячись на чималу кількість у нашому місті магазинів з широким асортиментом пива у банках і пляшках, точок  розливного пива, PiVasёk  вже встиг завоювати  популярність у любителів пива і гурманів. Чому? Давайте розбиратися!
PiVasёk – тут завжди свіже пиво
Як розповів співзасновник і співвласник магазину розливного пива PiVasёk Євген  Сніжко, у розливного пива є свої переваги – воно завжди свіже, адже термін його зберігання становить 6-8днів.
Співласник магазину розливного пива PiVasёk Євген Сніжко
При підключенні кожна кега  розливного пива вводиться до комп’ютерної системи 1С. Це дає змогу контролювати дати підключення і закінчення терміну зберігання пива.
          - За день до закінчення терміну зберігання розливного пива комп’ютерна програма  видає нам попередження яке пиво треба відключити від кеги. Тому своїм клієнтам ми завжди пропонуємо свіже розливне пиво, - зазначив Євген Сніжко.
У PiVasёk  також контролюється процес зберігання пива: воно зберігається при правильній температурі у холодильниках, тому не втрачає свої смакові і корисні якості.
Пиво – на різний смак і розмір гаманця
У магазині PiVasёk є 30 сортів пива на розлив, пиво на усі смаки, для любителів з середнім достатком гаманця і для гурманів. Нещодавно у  PiVasёk завезли новинку сезону – світле нефільтроване пиво Чешське по ціні 21 грн. за літр. І це найдешевша ціна у Токмаку. 
Є тут також крафтове пиво Weissbier  по ціні 31 грн за літр виробництва заводу Fanatik Brewing ( одного з найбільших магазинів крафтового пива, що побудований в Україні за європейськими стандартами).
PiVasёk співпрацює з тернопільською компанією «Опілля», яка постачає смачне живе пиво.
А ще у PiVasёk можна спробувати розливне пиво з гірчинкою, пиво вишуканих сортів  зі смаком банана, полуниці, з присмаком апельсинової нотки. Смакота!
Закуски до пива: стільки немає ніде у Токмаку
Стільки закусок до пива як у PiVasёk немає ніде у Токмаку. До пива у PiVasёk пропонують широкий асортимент закусок- понад 120 видів. Це і різноманітна снекова продукція (чіпси, сухарики, фісташки ), сушена і в`ялена риба, морепродукти – креветки, перуанські кальмари трьох видів,  копчені м`ясні  делікатеси.






Клієнти магазину можуть замовити і гарячі, смачні Французькі дот-доги, особливість яких – ковбаски використовуються тільки вищого сорту з додаванням соусів, серед яких новинка – сирний соус.
PiVasёk - не пивом єдиним
Окрім пива у PiVasёk продають 9 сортів вина по найнижчій у Токмаку ціні 47 грн за літр. А ще пропонують  сидри ( 3 видів), натуральний яблучний сік,  лимонад, що полюбився дітям,  бо має  неповторний смак і виробляється на Чугуєвському  заводі з натуральних компонентів, без барвників.
За допомогою  власної каво машини, закуповуючи дорогі і якісні зерна кави, у  PiVasёk готують смачну ароматну каву таких видів як Лате, Американо, Еспрессо, Капучино.
Готують і 12 сортів чая на будь-який смак.
Безпека клієнта – перш за все
На всю продукцію пива і закусок у магазині  PiVasёk є сертифікати якості. Весь персонал пройшов відповідне навчання.  При бажанні клієнта  продавці-консультанти можуть пояснити йому  ( у тому числі і в телефонному режимі) чим те чи інше  пиво відрізняється один від одного, яка закуска і  до якого пива підходить. Все це продавці-консультанти роблять ввічливо, бо для персоналу магазину PiVasёk клієнт – це закон.
Персонал магазину,  продавці-консультанти проходять обов’язковий  медогляд, а їхні медичні картки знаходяться  у куточку споживача, що відкритий для клієнтів. Клієнти магазину розливного пива PiVasёk можуть бути впевненими - їх обслуговують цілком здорові продавці.


На період карантину весь персонал магазину працює у рукавичках і захисних масках, обробка приміщення магазинів антисептиком здійснюється двічі на день.
Для пивоманів карантин не перешкода
У зв’язку з розповсюдженням коронавірусної інфекції і посиленням карантинних заходів, власники магазину PiVasёk дбають про безпеку і здоров`я не тільки персоналу, а й про клієнтів. 
Покупців  просять залишатися вдома  та  пропонують їм безкоштовну доставку  пива і закусок по Токмаку ( при мінімальній вартості замовлення  від 75 грн.).

Замовити доставку пива по Токмаку можна за телефоном 097-968 - 09-00.Ті, хто дивиться телевізор і не хочуть відриватися від дивану, можуть ознайомитися з  асортиментом товару і закусок магазину  розливного пива PiVasёk на сайті pivacek.com.ua.Потім можуть вибрати сорт пива до вподоби і по телефону зробити  замовлення з безкоштовною доставкою додому. Розрахунок у PiVasёk проводиться готівкою або через безконтактний термінал. Наскільки це зручно і вигідно -  зрозуміло цілком.

Друзі, ви вже додивилися відео і дочитали  цей текст? А тепер беріть телефони, замовляйте у PiVasёk ваше улюблене пиво і  не забудьте про закуску ( яку вам порадить продавець-консультант).
Зробіть собі  смачний карантин з розливним пивом від PiVasёk.

Людмила АРМАН
Цей матеріал підготовлено на правах реклами і він є інтелектуальною власністю автора . Передрук і використання матеріалу у друкованих ЗМІ,  на сайтах і блогах без дозволу автора ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ.