пʼятницю, 3 липня 2020 р.

Фоторепортаж. Поліцейські Токмаччини приймають привітання

Сьогодні, 3 липня, у Токмацькому відділенні поліції  відбулися урочистості з нагоди створення  Національної поліції України.
З професійним святом особовий склад відділення привітав його  керівник Сергій Андрющенко. Від імені керівництва ГУ НП в Запорізькій області і від себе особисто він висловив подяки поліцейським, які стоять на першій лінії боротьби з правопорушеннями і злочинами, впливають на оперативну обстановку у нашому місті та районі, вміють у стислі терміни розкривати злочини.

Привітав працівників поліції з професійним святом і міський голова Токмака Ігор Котелевський, який  побажав правоохоронцям міцного здоров’я, довголіття, добробуту і миру,  родинного тепла та затишку, успіхів у службі. За зразкове виконання службових обов'язків, самовіданне ставлення до служби, високий професіоналізм міський голова нагородив Почесними грамотами заступника начальника відділення поліції Романа Жураковського, старшого оперуповноваженого кримінальної поліції Івана Хоменка, інспектора ювенальної превенції Олександра Смішкова, дільничного офіцера поліції Валерія Зеленюка, слідчого слідчого відділення Олега Качанюка.




Також міський голова Ігор Котелевський вручив начальнику Токмацького відділення поліції Сергію Андрющенку сертифікат на отримання кулеру для холодної і гарячої води, та її щоденну доставку.
Подяки за нелегку службу з охорони правопорядку, боротьби зі злочинністю, за професіоналізм у своїх вітаннях на адресу поліціянтів також висловили голова Токмацької райдержадміністрації Олена Шевченко, міський голова Молочанська Володимир Вольвач, голова районної ради Василь Мафтуляк. Вони вручили Подяки і грамоти старшим лейтенантам: Максиму Литвінову, Євгену Марченкову, Сергію Павлечку, Олександру Рєзніченку, лейтенанту Денису Усс, капітану Сергію Іващенку.






Найкращими побажаннями гідної зарплати і родинного благополуччя, мирного неба і процвітання колектив Токмацького відділнння поліції також привітали і вручили подарунки , військовий комісар, полковник Вадим Вітер  та директор багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Віталій Пасевін.


Подяки керівника відділення поліції за сумлінне ставлення до виконання своїх службових обов’язків під оплески присутніх отримали майори поліції Андрій Алексєєв, Ірина Собецька, Віталій Танкушин, Олег Яровий, капітани поліції Володимир Івко, Надія Мамедова, Анатолій Петрига, Наталія Соловей, Денис Цикін, Сергій Номеровченко, старші лейтенанти поліції Максим Ганус, Анна Красуля, Ян Крикунов, лейтенант поліції Дмитро Пащина, старші сержанти поліції максим Стусь, Олена Зіновєва, Володимир Рухляда, Сергій Кривобок, Олександр Чертков.



Людмила АРМАН,
фото авторки