пʼятниця, 14 серпня 2020 р.

Безпечний Токмак. Школа №2 тепер під відеоспостереженням.


За ініціативи міського голови Ігоря Котелевського  було розроблено загальноміську пілотну програму «Безпечне місто», що  передбачає в собі ідентифікацію в’їжджаючих  та виїждаючих автомобілів у м. Токмак, а також встановлення відео фіксації по місту.
Разом з тим, передбачено облаштування відео спостереження шкіл та дитячих садків, що дозволить у будь-який момент відстежити місцезнаходження дитини в навчальному закладі.  
Пріоритетним завданням, у рамках програми «Безпечне місто», міський голова Ігор Котелеський поставив забезпечення безпеки дітей Токмака. Як зазначає очільник міста, охоронне відеоспостереження в школах та дитсадках має на меті підвищити рівень безпеки для маленьких токмачан та колективів навчальних закладів – попередити правопорушення.
Першим навчальним закладом у міста, де робітники сервісного центру «Нік» ФОП Сергія Фурсова встановили 8 відеокамер, систему контролю, датчики руху й охоронну сигналізацію, став ЗЗСО №2.


Перевіряючи роботу, міський голова Ігор Котелевський переконався, що камери встановлені у місцях, де перебуває найбільше учнів. Загалом, система відеоспостереження охоплює зовнішню територію закладу та внутрішні приміщення – входи, виходи, коридори на поверхах.
 Пресслужба виконкому Токмацької міської ради