вівторок, 11 серпня 2020 р.

Телевізор від газети «Таврія» виграли передплатники із села Балкове

30 років тому в Україні почалися демократичні перетворення. Було зрозуміло, що комуністичний шлях, яким нас десятиліттями вели до світлого майбутнього - це нездійсненна мрія, утопія. Тоді ж було прийнято рішення про перейменування токмацької газети «Комуністичним шляхом».


З 27 липня 1991 року і ось вже майже три десятиліття вона виходить з друку під назвою «Таврія».І має своїх прихильників, читачів і  постійних передплатників. Для цих людей «Таврія» була і є улюбленою газетою.
Віддячуючи жителям Токмака, Молочанська і сіл району за довіру до видання, редакція газети «Таврія» 6 серпня  провела серед передплатників розіграш головного  призу – телевізора.

До участі в розіграші були допущені квитанції або їхні копії, що мешканці Токмаччини, надіслали до редакції по пошті, на електронну пошту або на viber про передплату газети «Таврія» на 2020 рік  і друге півріччя цього року.
За підсумками розіграшу, що фіксувався на відео, телевізор від газети «Таврія» виграла О. Корнило із села Балкове.



Олександра Василівна родом з Тульської області. В Росії вона закінчила школу, потім – педагогічний інститут, там же вчителювала. А потім так склалися життєві обставини, що вона переїхала на Україну, в село Балкове Токмацького району. І аж до виходу на заслужений відпочинок вчителювала у сільській школі.
У селі, що стало для жінки другою батьківщиною, Олександра Василівна знайшла свою долю. Вийшла заміж за кучерявого красеня, колгоспного інженера Сергія Корнило, з яким живуть у мирі і злагоді більше 40 років. Мають дітей, онуків і правнуків.
Подружжя Корнило передплачує газету «Таврія» давно, з тих часів,  як вона називалася «Комуністичним шляхом».
- Коли у 2018 році «Таврія» подорожчала, ми передплатили дешеву місцеву газету. Але вона виявилася не цікавою. І ми знову передплачуємо «Таврію». Вона хоч і дорожче за інші місцеві газети, але  читати є багато чого цікавого. Нам подобаються новини з Токмака і району, статті на актуальні проблеми сьогодення, поради і кросворди.   Приваблює восьма сторінка з кулінарною рубрикою. І я хочу подякувати її ведучому Михайлу Арману за  рецепти доступних  і легких у приготування страв. Багато з них я вже готувала і це дійсно смачно,  - розповіла Олександра Василівна.
Вона зізналася, що з чоловіком передплатили газету «Таврія» не  заради виграшу. Але, коли побачила в газеті оголошення про розіграш,  подумали й таки відправили до редакції квитанцію на розіграш телевізора.
У село Балкове на гостини  до родини Корнило журналістський десант ( головний редактор газети Людмила Арман заступник головного редактора Яна Олійник і завідувач відділом новин Михайло Арман)  завітав у супроводі в.о. старости Зінаїди Сальникової, яка показала нам дорогу.

Наш візит для подружжя став сюрпризом, а звістка, що вони виграли телевізор – повною несподіванкою. Коли Олександрі Василівні і Сергію Григоровичу на подвір`ї їхнього домоволодіння під виноградною аркою ми показали відео розіграшу, а потім вручили  виграш – телевізор, їхні обличчя   сяяли радістю . Чоловік і дружина, здавалося,  не вірили своїм очам.
- Ну якщо ви до нас з  телевізором, тоді ласкаво просимо до будинку, - запросили нас господарі.
І вже за столом, який нашвидкоруч засервірувала Олександра Василівна, ми спілкувалися, розпитували подружжя про їхнє життя, як вони виживають у селі, що хотіли б читати на сторінках газети «Таврія».
А прощаючись, ми бажали родині Корнило  міцного здоров`я і сімейного благополуччя, та просили й надалі залишатися нашими передплатниками.