вівторок, 11 серпня 2020 р.

От аби і в Токмак такий завод.


Діти з Токмака відвідали завод «Бердянські жниварки» і мріють, щоб підприємство такого рівня було і в нашому місті.

За ініціативи ГО «Лада-ЮА» ( керівник Юлія Корнієнко)  близько 20 дітей Токмаччини побували у Бердянську на одному з найбільших заводів з виробництва валкових жниварок в Україні та країн СНД.
Завод «Бердянські жниварки», заснований  ще в 19 столітті, на сьогодні займає вагоме місце у вітчизняному сільгоспмашинобудуванні.
- Нам дуже хотілося якось вразити і здивувати дітей нашої громади, розширити їх кругозір в сфері професійного вибору, дати розуміння того, що ніколи не потрібно зупинятися на досягнутому. Для цього ми вирішили відвідати машинобудівний завод «Бердянські жниварки», - розповіла Юлія Корнієнко.

Фахівці підприємства розповіли дітям про славну історію машинобудівного заводу, про його оснащення сучасним устаткуванням, яке дозволяє щорічно оновлювати асортимент виробленої продукції і нарощувати виробничі потужності, познайомили з умовами праці і соціальної підтримки на підприємстві.



 - Такий наочний технічний прогрес дав нам віру, що при великому бажанні можна досягти всього, про що мрієш. Ми разом з дітьми помріяли, що в найближчому майбутньому в Токмаку також буде завод такого рівня, який забезпечить робочими місцями жителів міста. – зазначила Юлія Корнієнко.