понеділок, 16 листопада 2020 р.

Молодіжний діалог у Токмаку!

Як можна налагодити контакт між владою громади та її молоддю? Зараз все більш популярний стає молодіжний діалог. Започаткований в ЄС, він служить форумом для постійних спільних роздумів та консультацій щодо пріоритетів, реалізації та подальших заходів європейської співпраці у галузі молоді.


Національна Молодіжна Рада України вперше в Україні адаптує цей принцип на наші реалії - команда спілки проводить серію тренінгів по різних кутках України, аби почути, що саме турбує нинішнє молоде покоління

Нагадаємо, що саме із НМРУ наша Молодіжка уклала Меморандум про співпрацю. Детальніше - https://youtu.be/oNpY0WPmp40

До нас вони також "дібралися" - цими днями разом із головою НМРУ Юліаном Крицаком члени та членкині Молодіжної ради Токмака (Кошель Владислав, Смішко Ангелєна, Ганєва Елліна, Андрієнко Аліна, Бобринок Ангеліна), МТБ та ЦРПМІ провели конструктивну зустріч та обговорили ті проблеми, які турбують їх саме в Токмаку та Запорізькій області. За основу розробки схеми було вирішено взяти 10-у Молодіжну ціль ЄС - Сталий "зелений" розвиток Європи.

Серед зазначених серйозних (на думку відвідувачів заходу) питань, які необхідно вирішувати, були:
1. Низька екологічна обізнаність
2. Низька ефективність очисних споруд
3. Висока засміченість річки
4. Спалювання листя
5. Проблема сортування сміття
6. Невелика кількість насаджень та зон відпочинку
Всі проблеми та шляхи їх вирішення - на скріну в каруселі

Молодіжна рада Токмака дякує Національній Молодіжній Раді України та окремо Юліанові за консультацію та співпрацю з молоддю Токмака!

Владислав Кошель,
член Молодіжної ради Токмака