понеділок, 11 січня 2021 р.

Робота. У Токмацькій мерії є вакантні посади

 Виконавчий комітет Токмацької міської ради  повідомляє про проведення конкурсу:



 на зайняття посади директора Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Токмацької міської ради»

на заміщення вакантних  посад:

 головного спеціаліста відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, взаємодії з правоохоронними органами та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Токмацької міської ради, віднесеної до VІ категорії посад в органах місцевого самоврядування.

  начальника відділу агропромислового комплексу виконавчого комітету Токмацької міської ради, віднесеної до V категорії посад в органах місцевого самоврядування.

 заступника начальника відділу освіти Токмацької міської ради, віднесеної до V категорії посад в органах місцевого самоврядування.

головного спеціаліста підрозділу земельних відносин управління комунальної власності Токмацької міської ради, віднесеної до VІ категорії посад в органах місцевого самоврядування.

заступника начальника відділу у справах молоді та спорту  Токмацької міської ради, віднесеної до V категорії посад в органах місцевого самоврядування.

 головного спеціаліста – бухгалтера відділу у справах молоді та спорту  Токмацької міської ради, віднесеної до VІ категорії посад в органах місцевого самоврядування.

адміністратора адміністративного відділу Управління адміністративних послуг виконавчого комітету Токмацької міської радивиконавчого комітету Токмацької міської ради, (віддалене робоче місце село) віднесеної до V категорії посад в органах місцевого самоврядування;

адміністратора адміністративного відділу Управління адміністративних послуг виконавчого комітету Токмацької міської радивиконавчого комітету Токмацької міської ради (адміністрування комп’ютерних мереж), віднесеної до V категорії посад в органах місцевого самоврядування.

 головного спеціаліста - бухгалтера служби у справах дітей Токмацької міської ради, віднесеної до VІ категорії посад в органах місцевого самоврядування.

    Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсах, повинні подати  до конкурсної комісії міської ради пакет документів   за адресою: м. Токмак, вул. Центральна, 45, виконавчий комітет Токмацької міської ради, каб. № 24 (відділ кадрової роботи та інформації).

тел. 4 -57-27                                                                                                         

Більш детальна інформація про проведення конкурсів на заміщення вакантних посад на сайті Токмацької міської ради  за цим посиланням http://meriatokmak.gov.ua/index.php/6235-9876765645443