пʼятниця, 8 січня 2021 р.

Христос народився! Токмачани славлять Його!

 У ніч на 7 січня православні християни всього світу, а також церкви, що живуть за Юліанським календарем, відзначили Різдво Христове.

На Токмаччині Різдво святкували усі православні церкви, Українська греко-католицька церква та євангельські християни.

Настоятель Свято-Успенського собору,   благочинний церков Токмацького благочиння отець Микола відправив святкове богослужіння. 



Разом з вірянами на службі з нагоди світлого свята Різдва Христового були присутні і молилися за мир в Україні, злагоду і благополуччя в кожній родині нашої  громади міський голова Токмака Ігор Котелевський, його заступники Олександр Чуб і Наталія Мамчак, депутат Токмацької міської ради, керівник міської організації ПП «Опозиційна платформа - за життя» Андрій Корнієнко.

Напередодні Різдва настоятель храму Святих апостолів Петра і Павла УГКЦ отець Іван разом з колядниками завітали до мерії, в трудові колективи, зокрема  до  редакції газети «Таврія».




Віршами і піснями колядники привітали  працівників з народженням Ісуса, бажали усім Божого благословення, достатку і добра.  всім присутнім. У відповідь міський голова Ігор Котелевський і головна редакторка газети «Таврія» Людмила Арман подякували гостям за щирі побажання і вручили  солодощі.