понеділок, 18 січня 2021 р.

Віддячуючи передплатникам за довіру до газети «Таврія»

 14 січня в редакції газети «Таврія» панувала святкова атмосфера. По-перше,  був Старий Новий рік. А головне -  Токмацький міський голова Ігор Котелевський і головна редакторка газети «Таврія» Людмила Арман  вручали призи щасливчикам святкового розіграшу призів серед передплатників міськрайонної газети «Таврія».





Як ми повідомляли,  2 січня в день 90-річчя  виходу першого номера газети «Таврія» в редакції за фінансової підтримки Токмацького міського голови Ігоря Котелевського,   відбувся святковий розіграш призів серед жителів Токмака, Молочанська і сіл району, які передплатили газету «Таврія» на три місяці, на півроку або на весь 2021 рік та надали чи  надіслали нам квитанції або
копії квитанцій про оформлення передплати.

Дякуючи усім нашим передплатникам за довіру до нашого видання, за те, що не один рік передплачують і читають «Таврію», редакція виставила для розіграшу  13 призів, придбаних за власні кошти.

Серед передплатників газети в ювілейний день народження «Таврії» ми розіграли: п’ять кухонних наборів, дві хлібниці, кавовий сервіз, електрочайник, електросендвічницю, праску, професійну каво машину. 




Серед тих,  хто передплатив «Таврію» на рік,   ми ще й розіграли суперпризи - пилосос, мікрохвильову піч і телевізор.

Прізвища переможців ми оприлюднили в номері газети за 7 січня і запросили їх до редакції на церемонію вручення призів 14 січня, на Старий Новий рік. Ми навмисно зберігали інтригу, тому імена   володарів  суперпризів  і хто з передплатників який приз   виграв, оголошували під час церемонії вручення призів.

На початку урочистого  дійства, що відбувалося біля вбраної ялинки  ( подарунок від наших партнерів – Токмацького лісництва), передплатник із села Лагідне Костянтин Латченко щедро засіяв у нас пшеницею, прочитав щедрівки на щастя, на здоров`я, на довгі літа.



А потім  міський голова Ігор Котелевський і головна редакторка газети Людмила Арман вручали призи  переможцям розіграшу. Люди  отримували призи,  радо ділилися своїми враженнями,  не приховували хвилювання.



- У мене до цих пір руки тремтять. Не віриться, що я такий приз виграла,  - зізналася наша постійна передплатниця із села Садове Тетяна Бут, яка виграла суперприз - мікрохвильову піч.

Наша передплатниця з Молочанська Раїса Сологуб виграла кавомашину і в додачу до неї ще й отримала приз за перемогу у конкурсі любителів кросвордів, що газета «Таврія» проводить для своїх передплатників. Раїса Михайлівна на знак подяки прочитала свої вірші-присвяту улюбленій газеті.




Передплатник М.Коцур з Токмака завітав до редакції  з онукою.

-          Я не один десяток років передплачую  «Таврію», ніколи не зраджував  своїй газеті,  тепер передаю естафету своїй онучці, - зазначив Микола Петрович, який  виграв електричну праску.



Майже 45 років передплачує газету «Таврія» Рита Радомська. Працюючи головним економістом одного з потужних підприємств Токмацького  району – племптахорадгоспі «Запорізький» Рита Михайліна активно співпрацювала з газетою, надсилала нам інформації, присвячувала вірші, вже брала участь у розіграшах призів серед передплатників. Цього року  вона виграла  суперприз - пилосос.

 Більше 40, 50  років передплачують «Таврію» Анатолій Крилов з Токмака, Марія Собецька із села Трудове, Олександр Федоров із села Скелювате, які виграли  кухонні набори і кавовий сервіз. Володар суперпризу – телевізора – Микола Майсак з Токмака розповів, що передплачує газету «Таврія» майже 60 років.



- Коли я навчався у четвертому класі, піонервожата сказала, щоб ми підписали газету «Комуністичним шляхом» ( тоді так газета називалася).  Я підписав. Потім - закінчив школу, працював на заводі, зараз – на пенсії, скільки років пройшло, а я газету «Таврія» так і виписую. Бо  звідти дізнаюся що відбувається у Токмаку і селах району, як працюють депутати міської і районної  рад, які рішення приймають, що роблять для своїх виборців, - розповів Микола Майсак.

Серед щасливих володарів призів були і представники молодого покоління передплатників «Таврії». Це О.Ткачук ( с.Садове),   Т.Левченко ( с.Благодатне), Т.Шевченко ( с.Нове). 

Таїсія Шевченко берегиня багатодітної родини, мати п’ятьох дітей. Вона не тільки передплачує газету «Таврія», а й оформляє передплату і розносить свіжі номери газети  своїм односельцям, бо працює у Новому листоношею. Коли ми про це дізналися, то до  виграного призу – електросендвічниці – нашій  помічниці подарували  ще й сувенірну кружку  від газети «Таврія». 


Також сувенірну кружку отримала наша передплатниця, листоноша з Молочанська Світлана Коломойченко.

Ольга Ткачук  із Садового передплачує газету «Таврія» два роки.

-          Першим ділом в газеті «Таврія» я читаю гороскоп, погоду, рецепти. По рецептах, які вирізаю і клею у свій кулінарний зошит,  часто готую смачні страви. Також із задоволенням читаю в газеті місцеві новини, які не знайдеш в інтернеті, - розповіла Ольга Ткачук.

Наша передплатниця із Благодатного Тетяна Левченко не зраджує газеті «Таврія» ось уже 18 років.

- Ми як переїхали до села, так і почали передплачувати «Таврію». Тут подобається все: і місцеві новини, і поради, оголошення, кулінарна рубрика «Готуємо з «Таврією». Дуже добре, що в газеті друкується програма телебачення на тиждень. Я хочу висловити подяку колективу газети «Таврія» за те, що вкладають душу і свої серця у випуск кожного номера газети «Таврія», яку ми передплачували, передплачуємо і будемо передплачувати.





Після такої кількості добрих слів від передплатників  газети «Таврія»  нам не залишається нічого іншого, як і далі виправдовувати високу довіру своїх читачів, продовжувати утримувати лідируючі позиції на інформаційному просторі нашого регіону і бути кращими своїх конкурентів.

Михайло АРМАН,

фото автора