понеділок, 22 березня 2021 р.

Правила благоустрою Токмака і сіл громади. Жителів ОТГ запрошують до обговорення проєкту рішення Токмацької міської ради

 ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РІШЕННЯ ТОКМАЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

«Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Токмацької міської територіальної громади»



Проект рішення розроблено для дотримання законодавства на всіх етапах роботи в зазначених напрямках. З метою формування прозорих вимог щодо проведення в громаді єдиної політики з підтримки благоустрою, формування сприятливого для життєдіяльності людини середовища, раціонального використання ресурсів територіальної громади, захисту довкілля, утримання в належному санітарно-технічному стані підвідомчої території Токмацької міської територіальної громади.

Розробник проекту: Управління комунального господарства виконавчого комітету Токмацької міської ради.

Адреса: вул. Центральна, 45, м. Токмак, Запорізька область, 71700 (каб. № 2).

Голова постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, реформ, захисту прав громадян та з питань реалізації державної регуляторної політики: Чорна Тетяна Владиславівна, контактні телефони: (06178) 2-33-90, (06178) 2-17-94. 

Голова робочої групи з питань реалізації державної регуляторної політики виконавчого комітету Токмацької міської ради: Мамчак Наталія Вікторівна,        контактний телефон (06178) 2-27-45.

Проект рішення оприлюднено згідно вимог ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003  № 1160-ІV, у спосіб: розміщено в Центральній бібліотеці міста за адресою: вул. Центральна,10, м. Токмак (третій поверх міського Будинку культури), а також в мережі Інтернет  на сторінці виконавчого комітету Токмацької міської ради за посиланням www.meriatokmak.gov.ua в розділі («Регуляторні акти» - «Обговорення»).

Пропозиції та зауваження до проекту рішення приймаються у каб. № 2 від фізичних та юридичних осіб у письмовому вигляді з обов’язковим додаванням тексту на електронному носії, та за електронною адресою: ukg_tokmak@ukr.net.

Контактні телефони управління комунального господарства виконавчого комітету Токмацької міської ради: (06178)2-26-76 або (06178)4-54-12.

Кінцевий термін подачі пропозицій та зауважень до проекту рішення:  23.04.2021 року.