вівторок, 8 червня 2021 р.

Сільським жителям Токмацької громади необхідно встановлювати лічильники на водопостачання та укладати договори з міськводоканалом

 Про це говорили сьогодні  у малому залі засідань виконавчого комітету Токмацької міської ради, де під головуванням заступника міського голови Романа Молодецького відбулась робоча нарада зі старостами.




У нараді  взяли участь: заступниця міського голови Наталія Мамчак, заступник міського голови Олександр Баглай, директор КП «Управляюча компанія «Контакт» Володимир Вольвач, директор КП «Міськводоканал» Наталія Лісова, заступниця головного лікаря Токмацького центру первинної медико-санітарної допомоги з економічних питань Юлія Корнієнко, заступник головного лікаря Токмацького ЦПМСД з медичного обслуговування сільського населення Анастасія Кюрджиєва.

 На початку засідання Наталія Лісова звернулась до старост з проханням поширити інформацію серед сільського населення громади щодо необхідності укладення  договорів на водопостачання та водовідведення з КП «Міськводоканал», а також необхідності обов’язкового встановлення лічильників на водопостачання. Також директор комунального підприємства нагадала, що на підприємстві цілодобово працює диспетчерська служба. Звернутись можна безкоштовно зі стаціонарних телефонів за номером 1505, а також з мобільного за номером 0978236983.

Представники ЦПМСД обговорили зі старостами механізм співпраці щодо ефективного впровадження медичної реформи в сільській частині громади, оптимізації фінансування медичних установ та варіанти заощаджень витрат.

У ході заходу присутні також порушили питання благоустрою територій, вивозу твердих побутових відходів, сплати громадянами податків за користування земельними ділянками сільськогосподарського призначення, тощо.

За результатами наради старости отримали ряд завдань, деякі з них поставлені на контроль.

 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю