вівторок, 6 липня 2021 р.

Токмацька ОТГ. Найцінніше, що у громаді є - це наша молодь.

 Саме тому керівництво громади прагне підтримувати молодь  та допомогати залучати ресурси для власного розвитку, отримання нових знань, комунікації з іншими громадами та однолітками тощо.




- У першу чергу, ми сприяємо та допомогаємо активістам та активісткам з Молодіжної  ради Токмака та  Молодіжного Токмацького Телебачення. Цього разу подали кандидатуру Елизавети Усатенко до програми «Назустріч Європі! Екологія та сталий розвиток»: табір для підлітків 14-16 років». Кожного року організатори обирають доросле питання та доступно пояснюють його дітям у межах табору, що триває 14 днів. Це можуть бути екологія, толерантність, інклюзивність, демократія, інновації та здоровий спосіб життя. Діти не лише вчаться новому, але й відпочивають та спілкуються. У 2021 року темою табору стала екологія. Під час табору дитина відвідуватиме гуртки, спортивні змагання, концерти, спілкуватиметься з однолітками з усієї України. Аніматори і волонтери з країн Європейського Союзу зроблять усе, щоб молодь не нудьгувала, - розповіла радниця міського голови Наталія Криворучко.

Пройшовши суворий відбір, було обрано учасників та учасниць цьогорічного табору. Від міста Токмака затвердили кандидатуру Єлизавети Усатенко. З 16 липня по 29 липня 2021 вона зможе провести час з користю, та відпочити у Міжнародному дитячому центрі «Артек».

Оскільки табір організовано за підтримки міжнародних донорів, то Єлизавета абсолютно безкоштовно стала його учасницею. Проте за умовами конкурсу і табору, учасники повинні самостійно сплатити вартість проїзду до Міжнародного дитячого центру «Артек» та у зворотному напрямку. Тож сьогодні міський голова Ігор Котелевський, який  усіляко підтримує активну молодь, вручив грошовий сертифікат для Єлизавети, щоб вона змогла цю вартість сплатити. Вітаємо Лізу. Все буде молодь!