вівторок, 4 січня 2022 р.

ДО ВІДОМА СПОЖИВАЧІВ КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» ТОКМАЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 КП «Міськводоканал» Токмацької міської ради  повідомляє, що на виконання рекомендацій Адміністративної колегії Південно-східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України  до Індивідуального договору  про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (без обслуговування внутрішньо будинкових систем), вносяться зміни до п. 3. 19 договору , що викладається у наступній редакції: «3.19  У разі ненадання послуг, надання їх не в повному обсязі або неналежної якості виконавець проводить перерахунок вартості послуги у порядку, затвердженому Кабінетом Міністрів України, та сплачує споживачеві неустойку (штраф, пеню) у розмірі __________ відсотків суми здійсненного перерахунку вартості послуги».




З метою приведення раніше укладених Індивідуальних договорів із споживачами до вимог діючого законодавства, підприємством розроблена Додаткова угода до договору, яка містить нову редакцію п. 3.19. Укласти  Додаткову угоду до договору пропонуємо у абонентському відділі КП «Міськводоканал» ТМР у робочі дні з 8 год. до 12 год. та після обідньої перерви з 13 год до 16 год. 30 хв. у адміністративній будівлі за адресою: м. Токмак, вул. Шевченка, буд. 46.

Також повідомляємо, що із текстом Додаткової угоди до Договору споживачі можуть ознайомитися заздалегідь та самостійно на офіційному сайті КП «Міськводоканал» ТМР, за адресою – посиланням: vodokanaltokmak.blogspot.com у вкладці «До відома споживачів».

 

                                                     З повагою, адміністрація КП «Міськводоканал» ТМР