неділя, 21 липня 2019 р.

Є питання: Як Вас розуміти, Слуги народу?


У день парламентських виборів 21 липня у Токмаку, у дворах багатоповерхових будинків по вулиці Шевченка і Вишиваного журналісти газети «Таврія»  побачили  розклеєні на стовпах листівки зі слоганом партії та  портретом кандидата в народні депутати  від  «Слуги народу», який  балотується по виборчому округу №81 .





На повороті вулиці Володимирська ( район Ленінського мосту), у день виборів токмачан зустрічає величезний плакат в кольорах партії «Слуга народа», представники якої обіцяють .



Закони у нас в Україні писані однаково для всіх. І для слуг народу також?
Як повідомляють наші колеги-журналісти із портала pro.berdyansk.biz, вчора агітаторів Слуги народу не зупинила законодавча заборона на проведення агітації в день тиші. У Бердянську, у дворах на вулиці Європейської попалися на гарячому поклейщики агітаційних плакатів «Слуги народу». При цьому молоді люди заявили, що куратори зі штабу їх послали виконувати завдання, навіть не поінформувавши про можливі проблеми з законом.
Нагадаємо, рано -  вранці 20 липня (в День тиші) у Токмаку була затримана машина з незаконною агітаційною продукцією.
Поліцейські вилучили кілька тисяч примірників газет з агітацією за одну з партій і плакати з «чорнухою» на адресу народних депутатів України Сергія Валентирова і Олександра Пономарьова. Водій автомобіля офіційно зареєстрований спостерігач від Слуги народу по 81 виборчому округу.